Metro Turizm ve Temsa işbirliği kapsamında yeni 25 Safir otobüsün teslimi Metro Ticari Mali Yatırımlar A.Ş Genel Müdürü Şenol Ayyıldız, Temsa Global Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Konya Metro Turizm Genel Müdürü Ahmet Yılmaz’ Konya Ak Parti milletvekili adayı Hüseyin Üzülmez’in katılımı ile Konya otogar’da gerçekleşti.
Teslimat töreninde konuşan Şenol Ayyıldız “ Metro Turizm ailesi olarak devam ettirdiğimiz yatırımlarımızı, Temsa gibi Türkiye’nin en önemli otobüs üreticisi ile taçlandırdığımız için mutluyuz. Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olarak yine Türkiye’nin önde gelen markalarından Temsa ile yaptığımız işbirliğiyle filomuzdaki Temsa Safir sayısını 125’e çıkardık. Bu yerli sanayinin gelişmesi için önemli bir adım” dedi.Temsa Global Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ise “ Uzun süredir Metro Turizm gibi sektörünün liderlerinden olan bir firma ile işbirliği içerisinde olmak bizi gururlandırıyor. Dünya standartlarında olan araçlarımızı, dünya standartlarında hizmet veren Metro Turizm’in hizmetine sunduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.
Ak Parti milletvekili adayı Hüseyin Üzülmez törende yaptığı konuşmada “Bu işbirliği ile ülkemiz kazanacak. Eskiden alman marka otobüsler geldiğinde sevinirdik. Şimdi kendi otobüsünü üretir konuma geldik. Bunun sevincini yaşıyoruz. Yolcu taşımacılığında kalite her geçen gün artıyor. İnsanlar daha çok seyahat ediyor. İnsanların daha çok seyahat etmesi gösteriyor ki ekonomi iyi durumda. Otobüsler üretmemiz gösteriyor ki ülkemizde istikrar var güven var” dedi. Teslimat töreni sonrası açıklamada bulunan Konya Metro Seyahat Genel Müdürü Ahmet Yılmaz “Yeni otobüsler yolcu taşımacılığı sektörü ve Metro Turizm için hayırlı olsun. Yerli üretim otobüslerle ülkemiz kazanıyor. 25 adet Safir marka otobüsü filomuza kattık. Artan otobüs sayısı ile de yolcularımız daha kaliteli otobüslerle ve daha sık seferlerle en iyi hizmeti alıyor. Hem ülkemiz hem de güzel ülkemizin insanları kazanıyor. Metro Turizm ailesi olarak değerli yolcularımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Yerli marka otobüslerle yolcularımıza hizmet vermekte bize ayrı bir gurur yaşatacak“dedi.
Editör: TE Bilişim