Meram Kara Kartallar Kulübü hazırlık maçında Selçuklu Belediyespor’un çekilmesi ile lige alınan Havzanspor’la karşılaştı. Genç oyunculardan kurulu siyah-beyazlılar maça hızlı başlayarak rakibine alan bırakmadı. Üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olan Kara Kartallar bulduğu tek golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında teknik direktör Faysal Bayramoğlu tüm oyuncuları görmek amacıyla ilk 11’de 8 değişiklikle başladı. Havzan ekibi ise iki değişiklikle maça devam etti. Meram Kara Kartallar, yeni transferleri Gökhan Özenç’in asisti ve Tugay Gür’ün kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu golün ardından Faysal Bayramoğlu kalan 3 oyuncuyu da değiştirerek maç 11’ini tamamen değiştirmiş oldu. Havzanspor geliştirdiği kontra ataklar ve bir de frikik golü ile üç gol üst üste bularak maçı 3-2 kazandı.

Meram Kara Kartallar Teknik direktörü Faysal Bayramoğlu, “Bu maçı kaybetmemiz önemli değildi. Bizim için önemli olan futbolcularımızın lige hazır olduğu görmekti ve bunu da gördük. İnşallah ligde iyi işler yaparak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim