Konya'nın en büyük ve doğal kır düğün bahçesi olarak bilinen Mavera Kır Düğün Bahçesi, yine bir ilkle daha Ramazan'a merhaba diyor. Verdiği müşteri odaklı hizmeti dolayısıyla birçok kesim tarafından beğeni toplayan Mavera Kır Düğün Bahçesi, başta şeker hastaları olmak üzere, tansiyon ve kolesterol rahatsızlığı yaşayan müşterilerine özel yemek hizmeti vermeye başladı. Konu ile ilgili bilgi veren işletme sahibi Ali İnal, uzun yılların verdiği deneyim ve samimiyeti harmanlayarak müşterilerine daha iyiyi daha hesaplıya ulaştırmaktan gurur duyduklarını belirtti.

ŞEKER, KOLESTEROL VE TANSİYON HASTALARINA MÜJDE

Konya'nın en büyük ve doğal kır düğün bahçesine sahip olduklarını ve isimlerini her zaman ilklerle duyurduklarını ifade eden İnal, "Her zaman ilklere imza atan işletmemiz, özellikle şeker hastası müşterilerimizin yoğun talebi üzerine bir yeniliği gerçekleştirmiş bulunuyor. Konya düğün pilavını bulgur ile yaparak hem Konya'nın milli yiyeceği olan bulguru unutulmuş tatlar arasından çıkaracak, hem de şeker hastalarını, kolesterol ve tansiyon rahatsızlığı yaşayan müşterilerimizi bu zevkten mahrum etmemiş olacağız. Bu tür rahatsızlığı olan müşterilerimizin içi rahat olsun. Ürünlerimizin sağlık açısından hiçbir zararı yoktur. Tamamen doğal ürünlerle müşterilerimizi karşılıyoruz" dedi.

MAVERA, DENEYİM VE SAMİMİYETİ HARMANLADI

Yaklaşık olarak 10 yılı aşkın bir süredir hizmet sektöründe yer aldıklarını ve oldukça kıymetli bir deneyim kazandıklarını vurgulayan İnal, "Konya'ya kır düğün bahçesini ilk kazandıran müessesemiz, 10 yıllık deneyim ve tecrübesi ile ötelerin ötesinde organizeler yapmaya devam ediyor. Ramazan-ı Şerif'te iftar yemeklerini, Konya düğün pilavı ve bulgur pilavı ile vermeye devam ediyor. Ramazan ayında iftarlarınızı doğal çimli alanda, havuz ve şelalelerin şırıltısını duyarak açabilirsiniz. Deneyimli ve güler yüzlü personelimizle ile unutulmayacak düğün, sünnet, toplu yemek ve iftar yemekleri ile her türlü organizasyonların gözde mekanı haline geldik. Deneyimlerimizle samimiyetimizi harmanladık. Ramazan ayının hayırlı olması temennisi ile tüm hemşerilerimizin ramazan ayını tebrik ediyorum" diye konuştu.

HARUN YILMAZ