Vodafone'un Türkiye'deki milyonlarca çiftçinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla, sosyal bir iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında düzenlenen traktör çekilişlerinin üçüncüsü sonuçlandı
Yapılan çekiliş sonucunda, Konyalı çiftçi Şükrü Önel CASE IH JX 70 marka bir traktörün sahibi oldu. 27 Aralık 2011, Konya - Vodafone'un sosyal bir iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü'ne üye olarak, çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında ücretsiz olarak düzenlenen üçüncü traktör çekilişinin talihlisi, Konyalı çiftçi Şükrü Önel oldu. Önel, Vodafone Çiftçi Kulübü'nden kazandığı CASE IH JX 70 marka 2011 model traktörünün anahtarını, 26 Aralık'ta Konya'da düzenlenen törenle, Vodafone Türkiye Sosyal İş Modelleri Pazarlama Müdürü Mustafa Yiğit Özcan'dan teslim aldı. Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'deki çiftçilerin bütçelerine destek olmak amacı ile hayata geçirdikleri Vodafone Çiftçi Kulübü'nün tüm sosyal iş modelleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Kitapçı sözlerine şöyle devam etti: “Bu program kapsamında çiftçilerimize avantajlı tarife ve kampanyalarla beraber, hem hasatlarının bereketini artıran mobil hizmetler sunuyor, hem de tarımsal anlamda hayatlarını kolaylaştıracak hediyeler veriyoruz. Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında daha önce Aydın ve Bursalı çiftçilerimize çekilişle iki adet traktör vermiştik. Şimdi de traktör armağanımızı Konya'ya vermekten büyük mutluluk duyuyoruz”.
VODAFONE ÇİFTÇİ KULÜBÜ HER ZAMAN TÜRK ÇİFTÇİSİNİN YANINDA
Vodafone Türkiye'nin Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Tarım ve Kredi Kooperatifleri işbirliğiyle 2009 yılı sonunda hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü, Türk çiftçisinin yaşam kalitesini artırarak, tarımda verim ve değer artışı elde edilmesine katkı sağlamayı amaçlayan sosyal bir iş modeli. Vodafone Çiftçi Kulübü, bir yandan çiftçilerin ve yakınlarının hayatlarını mobil iletişim teknolojilerinin imkanlarından yararlanarak kolaylaştırmak üzere avantajlı paketler, tarifeler ve cihaz kampanyaları sunarken; diğer yandan sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde çiftçileri eğitmek ve bilgilendirmek yolunda önemli çalışmalara imza atıyor. Bunlar arasında önemli yer tutan Vodafone Çiftçi Kulubü Tırı, çiftçileri köylerinde ziyaret ederek, mobil teknolojiler aracılığıyla iş yapma süreçlerinin nasıl kolaylaştırılabileceğine ve tarımsal kalkınma hamlesinin nasıl hızlandırılabileceğine dair bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Mobil iletişimin ve teknolojinin son olanaklarıyla donatılmış şekilde özel olarak üretilen Vodafone Çiftçi Kulubü Tırı, bugüne kadar 29 ile bağlı 136 ilçe ve beldede 3 milyonu aşkın çiftçiye ulaştı; 114.244 kişi Vodafone Çiftçi Kulubü Tır'ını ziyaret ederek eğitimlere katıldı. Toplamda 121 bin km yol kat ederek çiftçiler ile köylerinde buluşan Vodafone Çiftçi Kulubü Tırı, mobil teknolojilerin sağladığı imkanları kullanarak tarımsal üretim sürecinin nasıl daha pratik hale getirilebileceği ve verimliliğin nasıl artırılabileceği konularında çiftçileri bilinçlendirdi.
Vodafone Çiftçi Kulübü'nün çiftçilere sunduğu ürün ve hizmet portföyü bunlarla sınırlı kalmıyor. Ücretsiz Kaza Sigortası ile çiftçilere tam güvence sağlayan Vodafone Çiftçi Kulübü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın yürürlüğe koymuş olduğu yeni yönetmelikler, düzenlemeler, haberler ve diğer bilgilendirme mesajlarını da ücretsiz olarak çiftçilere duyuruyor. 2434 Çiftçi Haber Paketi ile çiftçilere ürüne özel hava tahmini yorumları, hastalık uyarıları, tarımsal destek gibi kendilerini ilgilendiren konularda tüm haberleri herkesten önce ve zahmetsizce öğrenme ayrıcalığı sunan Vodafone Çiftçi Kulübü, Cep Çiftçi tarifeleriyle uygun fiyatlı mobil iletişim imkanlarını çiftçilerin hizmetine sunuyor. Vodafone Çiftçi Kulübü, ayrıca gerçekleştirdiği marka ortaklıklarıyla çiftçilere avantajlı fiyatlarla traktör sahibi olma imkanı sağlıyor.
Vodafone Hakkında: Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden Vodafone Grubu bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 8 Kasım 2011 itibarıyla hizmet sunduğu 17.8 milyon abonesiyle Türkiye'nin 2. büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye'nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye'nin 2006 yılından bu yana satın alma dahil toplam yatırımları 11 milyar TL'ye ulaşmıştır. 3.300'ü aşkın çalışan kadrosu, 1.100'ü aşkın mağazası, 23 bin satış noktasında, ekosisteminde bulunan 53 bin kişilik paydaş ailesiyle Türkiye'nin 81 ilinde “tüketiciler tarafından en çok tercih edilen operatör olma” hedefiyle faaliyet göstermektedir. Şirket, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yaklaşık yüzde 58'inin iş ortağıdır.“
İHA
Editör: TE Bilişim