Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu. Cemiyete olan ziyaretini uzun süre ertelediğini dile getiren Demir, "Tüm ülkemizi yasa boğan şehit haberleri, seçim güvenliği ve güvenlik çalışmaları derken ziyaretimizi uzun süre aksattık. Konya basını ile göreve geldiğim günden bu yana çok güzel uyumlu bir çalışmamız var. Bizim olduğu kadar sizlerde kamu görevini yerine getiriyorsunuz. Konya'da asayiş ve emniyet çalışmaları yönünden yaşanan birçok güzellikte tartışmasız sizlerin de katkısı var. Sizler bir olaya ne kadar güzel bakarsanız o kadar güzel görür ve o güzelliği o kadar net kamuoyuna yansıtırsınız. Bunu başardığınız ve bizlere verdiğiniz her türlü destekten dolayı sizleri yürekten kutluyorum" dedi.

HALKIMIZIN GÜVENİ ARTIYOR

Göreve başladığı günden bu güne kadar vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarının da altını çizen Demir, "Halkımızın bizlere bu kadar yakın olmasında bizlere sizin katkınızı biliyorum. Sizin kamuoyuna yansıttığınız güzelliklerin neticesinde halkımızın da bizlere olan desteği ve ihbar oranı bir o kadar arttı. Geçen yılın ilk 8 ayında emniyet güçlerine yapılan ihbar oranı bu yılın ilk 8 ayında yüzde 37 oranında arttı. Bu küçümsenecek bir rakam değil. Toplumun duyarlılığı çok güzel. Halkımızın bu kadar iyi bir şekilde bilinçlenmesi bizlerin çalışmalarını da kolaylaştırıyor. Ben bu vesile ile hem Konya emniyetine yapmış olduğunuz katkılardan dolayı hem kamuoyunun bilgilenmesinde gösterdiğiniz olağanüstü duyarlılık ve dürüstlük nedeniyle tüm Konya basınını v e özellikle Konya Gazeteciler Cemiyetini yürekten kutluyorum" diye konuştu.

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE TEBİR VE TEŞEKKÜR

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında Konya Emniyet Müdürü Mevlüt demir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, "Konya basını hakkında ki övgü dolu görüşleriniz ve yaklaşımınız bizleri de mutlu etti. Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya basını olarak gerek toplumsal olaylarda gerek Konya'nın asayişi konusunda Emniyet birimleriniz yaptığı başarılı çalışmalara bizlerde şahidiz. Son günlerde geçirdiğimiz zorlu dönemde emniyet birimlerimizin başarılı çalışmalarını ve sağladıkları başarılı sonucu görmemek mümkün değil. Sizin nezdiniz de tüm Emniyet Müdürlüğü ailesini bizlerde başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra ki çalışmalarımızda da aynı duyarlılık ve birlik içerisinde olacağımızı bilmenizi ister tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ve Konya basını adına bizlerde sizlere hem ziyaretiniz hem Konya basını hakkında ki düşünceleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim