Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından istişare programı düzenlendi.

Tektaş Düğün Salonunda gerçekleşen programa Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası’nın yönetiminin yanı sıra çok sayıda oda üyesi katıldı.

Program açılış konuşmalarını gerçekleştiren Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül odanın kurumsal hale gelmesi için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Ben yaptım oldu değil, ‘biz yaptık güzel oldu’ mantığı ile hareket edeceğiz. Tabi ki bunları gerçekleştirirken çözüm ortaklarımız da olacak. Sonuçta kazanan odamız ve hep birlikte bizler olacağız. Görevi devir aldıktan sonra ilk iş olarak odamızın tadilatına başladık. Çünkü bildiğiniz gibi yıllarca hizmet etmiş bir oda ve yenilenmeyi bekleyen ofisimiz kurumsallaşmaya yakışmayan bir görüntü veriyordu” diye konuştu. 

‘BEN YAPTIM OLDU’ DEĞİL, ‘BİZ YAPTIK GÜZEL OLDU’ MANTIĞI İLE HAREKET EDECEĞİZ

Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül göreve geldikleri süre itibariyle oda mekânının tadilatına başladıklarını belirterek ayrıca bir oda için web sitesinin kurulacağını söyledi. Ünlügül çalışmalarının devam edeceğini de vurgulayarak; “Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz ay yapılan seçim sonucu sizlerin arzusu ile göreve geldik. Öncelikle hepinize yönetimim adına teşekkür ediyorum. Odamızın en iyi ve kurumsal hale gelmesi için çalışacağımızın bilinmesini isterim. Birçok projelerimiz var. Bunları zaman içerisinde odamıza ve mesleğimize kazandıracağız. Bunları yaparken ‘ben yaptım oldu’ değil, ‘biz yaptık güzel oldu’ mantığı ile hareket edeceğiz. Tabi ki bunları gerçekleştirirken çözüm ortaklarımız da olacak. Sonuçta kazanan odamız ve hep birlikte bizler olacağız. Görevi devir aldıktan sonra ilk iş olarak odamızın tadilatına başladık. Çünkü bildiğiniz gibi yıllarca hizmet etmiş bir oda ve yenilenmeyi bekleyen ofisimiz kurumsallaşmaya yakışmayan bir görüntü veriyordu. Çözüm ortaklarımızdan talep edilen destekler ile odamız tadilata girdi ve bu ay sonu inşallah hizmete girecek. Bu noktada destek veren bütün firmalara teşekkür ediyoruz. Odamız bizim sorunlarımızı, fikirlerimizi sunacağımız ve çözüm bulacağımız bir mekândır. Belirli zamanlarda sizler ile bir araya gelerek yapılması gerekenleri hep birlikte konuşacağız. Odamızın yeni yapılan WEB sitesinin de tüm üyelerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu sitede sizler için kolaylıklar sağlayan yenilikler olacak” diye konuştu.

Programın ardından ise oda yönetimi tarafından 16 firmaya plaket takdim edildi.

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim