Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Hüyük, Derbent ve Doğanhisar ilçelerini ziyaret etti.

 MHP Beyşehir Kadın Kolları ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerden konuşan Süleyman Şenol, "Hüyük, Derbent ve Doğanhisar'ın 7 Haziran'da Türkiye'de büyük bir değişime imza atmak için sabırsızlandığını görüyoruz. 13 yıllık bir bilançonun hesap kesim tarihi olarak gördükleri 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara taşıyacak azim ve kararlılığı gördüm yüzlerinde" dedi.

 Hüyük'te pazar yerinde esnaf ve vatandaşla buluşan Şenol, "Hüyüklü hemşerilerim kararlarını vermişler. İsim isim tanıdığımız bütün kardeşlerimizin dualarına ve destek sözlerine nail olduk. Rabbim nasip ederse, Hüyük'ü MHP projeleri ile hep birlikte şaha kaldıracağız" diye konuştu.

 Derbent ilçesinde de seçim gezisinde bulunan Süleyman Şenol, esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü. Hemen her esnafa uğrayan, herkesin elini sıkan Şenol, "Bugün Hüyük'te ve Derbent'te şahit olduklarımız, 8 Haziran'da inşallah MHP iktidarını müjdeliyor. Düşünsenize, hemşerim oyunun rengini afiş olarak yazmış ve işyerinin camına asmış. Bu bir karalılığın ifadesidir. İnsanımız, 13 yıllık AKP iktidarının ülkeyi getirdiği noktayı ve gerek ekonomik ve gerekse sosyal açıdan ortaya çıkan kara tabloyu öylesine güzel analiz ediyor ki, çözümün adresi olarak MHP iktidarını görüyor" şeklinde konuştu.

 Doğanhisar ilçesinde de MHP'li Belediye Başkanı Abdullah Koç'u ziyaret eden Süleyman Şenol, esnaf gezisi gerçekleştirdi.

İHA

Editör: TE Bilişim