Türkiye Diyanet Vakfı, "Vakit İyilik Vakti – Bu Ramazan ve Her Zaman" konulu yardım kampanyası başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan  Türkiye Diyanet Vakfı Kurumsal İletişim Müdürü Kerim Küçüksarı, "Türkiye Diyanet Vakfı, 40 yıldan fazla süredir ülkemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarında hayri, sosyal, kültürel, dini, ilmi ve eğitim alanlarında önemli hizmetler icra eden bir sivil toplum kuruluşudur. Vakıf geleneğinin günümüzdeki en sağlam halkalarından biri olan Türkiye Diyanet Vakfı, milletimizin sarsılmaz itimadına mazhar olurken, aynı zamanda Bakanlar Kurulu Kararı ile de vergi muafiyeti tanınmıştır.

Türkiye Diyanet Vakfı bugün, yurt içindeki 998 şubesi ve 102 ülkede, eğitimden kültüre, sosyal ve hayri hizmetlerden din hizmetlerini destekleme faaliyetlerine ve uluslararası yardım çalışmalarına kadar geniş bir alanda sürdürdüğü çalışmalarla ülkemizin iyilik hareketi olmuştur" dedi.

"Çalışmalarını hiçbir ayrım gözetmeden mazlum ve mağdurların yanında yer alma ilkesiyle sürdüren Vakfımız; dini ve sosyal hayatımızda müstesna bir yere sahip olan, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında kimsesizlerin kimsesi ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlemektedir" diyen Küçüksarı, "Türkiye Diyanet Vakfı olarak dünyanın hangi köşesinde olursa olsun muhtaçlara yardım eli uzatmak, çok uzaklarda da olsalar birileri açken tok yatmamak, insanlığın birlik ve dirliği için elimizdeki nimetleri paylaşmak, mesafeleri hiçe sayarak gönül köprüleri kurmak ve yedi kıtada insanlığın hizmetine koşmak için bu Ramazan'da da Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yardım kampanyası başlatıyoruz. Vakit İyilik Vakti, Bu Ramazan ve Her Zaman sloganıyla yürüttüğümüz kampanya çerçevesinde ülkemizin yanı sıra 67 ülke ve 400 bölgede yardım faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Vakfımızın Ramazan organizasyonunun kamuoyuna duyurulması amacıyla hazırladığımız tanıtım materyallerinin medya kuruluşları tarafından yayınlanması, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında çok önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Düzenlediğimiz yardım organizasyonunun amacına ulaşması için hazırladığımız tanıtım materyallerinin kamuoyuna ulaştırılması hususunda siz değerli medya kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz. Vakıf tanıtım filmi, Ramazan programı tanıtım filmi, TDV fragmanı, banner ve reklam gibi görseller ile kampanyaya ilişkin detaylı bilgi http://ramazan.diyanetvakfi.org.tr  adresinde ve link olarak aşağıda  sunulmuştur" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim