Muhalif medyanın başat aktörlerinden Cumhuriyet gazetesi Marmaray'dan Kanal İstanbul'a, 3. Köprü'den İstanbul Havalimanı'na varana kadar Türkiye'nin geleceğine yönelik her projeye karşı çıkan, onu olumsuz göstermeye yönelik haberlere imza atma geleneğini sürdürüyor.

Ancak gazete dün İstanbul Havalimanı'ndan yolcuların rahatı için hizmete sunulan 'sleepod' uygulamasına ilişkin haberini övgü dolu bir ifade ile Twitter'dan yaptığı paylaşım şaşkınlık yarattı.

Gazetenin sosyal medya hesabından "İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Yolcular rahata kavuşacak" başlığıyla haberin verilmesinin ardından takipçiler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. 

Çünkü onmaz bir şekilde muhalif olan Cumhuriyet, ilk kez bir adımı övüyordu. 

Ancak bunun sadece bir editörün gazete politikasını unutup attığı bir başlık olduğu ortaya çıktı. Çünkü gazete yönetiminin müdahalesi ile tweet kısa süre sonra silindi. 

Editörün gazete politikasını unutup attığı başlık ve ardından hemen tweetin silinmesi Cumhuriyet'in doğru ya da yanlış olsun her adıma sadece muhalefet etmek için muhalif olduğunu da ortaya koydu. 

Editör: TE Bilişim