CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan, ilçe kadın kollarıyla düzenlediği referanduma hazırlık süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısında gündemi değerlendirerek, referandum sürecini hayırla başlattıklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları, referandum kampanyası için çalışmalarına başladı. Yapılan toplantıyla referandum sürecini değerlendiren CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan, "Referandum sürecinde CHP olarak tarihi bir sorumluluk ve görev üstlenmiş bulunuyoruz. Bu tarihsel görevimiz nedeniyle birlik ve beraberlikle bir olarak daha güçlü olacağımıza inandığımız için, sizlerle beraber olduğumuzu yakından hissetmek ve referandum sürecinde birlikte çalışmak için bu toplantımızı düzenledik.  Adım adım yaklaşmaya başladığımız esarete dur demek, ülkemize, cumhuriyetimize sahip çıkmak, kuvvetler ayrılığının yok edilmesini kabul etmemek, Gazi Mustafa Kemal'in TBMM'nin devre dışa bırakılmasına asla kabul etmemek için referandum sürecini hayırla başlatıyoruz. Her zaman hayırda, hayır vardır. Ülkemize, cumhuriyetimize ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak için biz buradayız. Konya burada diyoruz. CHP'li kadınlar olarak bizler bu göreve hazırız. Unutmayalım özgürlüğümüzü kaybetmemek için hayır diyeceğiz. Hep birlikte yapacağımız mücadelemizde başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun. Hayır diyerek, dilimizden barışı, kardeşliği ve sevgiyi eksik etmeyeceğiz" dedi. 

'BU SEÇİM, SON SEÇİM OLABİLİR'

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç de bu seçimin son seçim olabileceğine dikkat çekerek, "Genel Merkez kadın kolları olarak referandum sürecinde Türkiye'yi dolaşıyoruz. Kadınlarımızla buluşup, bu süreçte yapacağımız çalışmalar konusunda bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Bugünde Konya'ya gelerek sizlerle beraber olduk. Ülkemiz zorlu bir sürecin içine girdi. Bu seçim belki son seçim olabilir. Bunun içinde çok iyi çalışacağız. Ev, sokak ve mahalle gezileri düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızla buluşup onlara neden hayır diyeceğimizi anlatacağız. Bu çalışmalarda sizlerin katkısı ve mücadelemize destek vermeniz çok önemli olduğu kadar, bize güç katacaktır. Hep beraber referandum sürecini hayırla başlatıyoruz. Hayırda, hep hayır vardır" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından CHP Parti Eğitmenlerinden Tarkan Büyükoktar'da kadın kolları üyelerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim