Konya’nın tanınmış restaurantlarından olan ve çeyrek asırdır etli ekmek ve restaurant sektöründe hizmet veren Cemo, üçüncü şubesini Real AVM karşısı, Selçuklu Belediyesi yanında bulunan Turkuaz İş Merkezi’nde açtı. Kalitesi ve damak lezzetiyle müşterilerin beğenisini kazanmış olan Cemo Restaurant’ın yeni şubesi farklı mimarisi, nezih ortamı ve birbirinden leziz yemek çeşitleriyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.
Cemo Restaurant’ın üçüncü şubesinde bölge insanına Cemo kalitesini yaşatacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Cemo Restaurant Genel Müdürü Gökhan Karamercan, Cemo olarak amaçlarının en iyiyi ve en güzeli sunmak olduğunu söyledi. Karamercan, “Cemo kalitesini ve ayrıcalığını üçüncü şubemizde de vermeyi hedefliyoruz. Konya’mıza yakışır bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bin metrekarelik açık alanı ve 500 metrekarelik kapalı alanıyla restoran sektöründe parmakla gösterilecek bir mekanda hizmet vermeye başlayan Cemo Restaurant, farklı mimarisi, nezih ortamı ve birbirinden leziz yemek çeşitleriyle kısa bir sürede müşterilerin beğenisini kazandı. 30 kişilik dev kadrosuyla hizmet veren Cemo restaurant, toplu yemeklerde de müşterilerin tercihi olmayı hedefliyor.
Cemo restaurant Genel Müdürü Gökhan Karamercan, “Tüm Konyalıları ve Cemo lezzetinden vazgeçemeyen müşterilerimizi yeni mekânımıza bekliyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilişim