Yenilikçi Yapısı, Lezzetli Ürünleri ve Gıda Güvenliğine Verdiği Önem ile Tanınan Baydöner, 92. Mağazasını Konya'da Açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı. Marka 16 Haziran'da yeni konseptiyle hizmete soktuğu Konya Novada AVM mağazası ile, damağına düşkün herkesin uğrak mekanı olacak. Modernize edilmiş yeni konseptiyle misafirlerini şık bir atmosferde ağırlamaya hazır olan, gerçek iskender lezzetinin keyfini yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak Baydöner İskender Konya Novada AVM şubesi, toplamda 80 kişi ağırlama kapasitesine sahip.

Baydöner CEO'su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Konya Novada AVM'de 92. restoranımızı açmış olmaktan gurur duyuyoruz. Yıl sonuna kadar ise toplamda 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Biz Baydöner olarak herkesin gözü önündeki dönere değer katıyoruz. Halihazırda bir sürü döner lokantası var ama bizim farkımız uluslararası markalara alternatif oluşturmamız. İş sadece lezzetten ibaret değil, hijyen, gıda güvenliği olmazsa olmaz kural. Yılda 10 milyondan fazla kişiye ulaşan bir markayız. 38 şehirde hizmet veren yaygın bir zinciriz. Bunu nasıl başarıyorsunuz derseniz, arkasında iş planımız var, standart kalitemiz var. Dönerin algısına yönelik oluşturduğumuz farklı bir bakış açısı var." şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim