Programa, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Afrin operasyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tutal, ”Türkiye Cumhuriyetinin önemli bir gündemi var, sınır ötesi bir operasyon. Elhamdülillah bu millet ne zaman zorda kaldıysa ordusuyla, milletiyle bir olmuş, tek yumruk olmuş gereğini yapmıştır. Biz bunu Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında da yaptık. Bu gün Anadolu’yu parçalamak isteyen düşman dediğimiz insanlar, Amerika ve Avrupa dediğimiz ülkeler olmak üzere hepsi üzerimize geliyor. Şükürler olsun, şu anda istediğimiz yerde olabilir istediğimizi yapabiliyoruz ve bunun için de kimseden izin almıyoruz. Türkiye 3-4 cephede savaşıyor. Hiç kimseden de icazet almıyoruz. Türkiye bugünlere kolay gelmedi. Kimsenin silahlarına tanklarına toplarına artık ihtiyacımız yok, kalmayacak da inşallah. Ülkeyi bu noktaya getiren liderlerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Gevrekli Mahallesinden 2014 yılı yerel seçimlerinde çok büyük destek gördüklerini belirten Başkan Tutal, mahalleliye teşekkür ederek, "Bizlere sorumluluk verdiniz. Bizler de sizlere layık olabilmek için gece, gündüz bu emaneti en iyi şekilde taşıyabilmek için çalışıyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Bunları sizlerle paylaşalım, yapılması gerekenleri birlikte istişare edelim, bahar dönemi programında kalan çalışmalarımızı tamamlayalım hasbihal edelim diye buradayız” şeklinde konuştu.
Yapmış olduğu hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, program sonunda mahalle sakinleri ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
İHA
 

Editör: TE Bilişim