Posta Çalışanları Derneği (POSTDER) Konya Şubesi PTT Konya Başmüdürlüğü bünyesinde çalışan ve 2017 yılı içerisinde en fazla iş ve işlem yapan bir postacıyı yılsonunda İtalya/Venedik’e gönderecek.

POSTDER Konya Şubesi, Konya PTT Başmüdürlüğü bünyesinde merkez ve ilçelerde çalışanlar arasında verimliliği ve motivasyonunu sağlamak adına Konya’da ve Türkiye’de PTT camiasında ilk olan 2017 yılı içerisinde en fazla iş ve işlem yapan başarılı bir posta(dağıtıcı)çalışanının İtalya/Venedik’e gönderme kararı aldı.

POSTDER olarak PTT camiasında Konya’da ve Türkiye’de bir ilk olan etkinliğe imza atacaklarını söyleyen Posta Çalışanları Derneği (POSTDER) Konya Şube Başkanı Doğan Arısoy, “ POSTDER Konya Şubesi olarak PTT Konya Başmüdürlüğü bünyesinde hizmet veren çalışanlarımız arasındaki verimliliği ve motivasyonunu sağlamak amacıyla 2017 yılı içerisinde en fazla iş ve işlem yapan posta çalışanları arasında İl Müdürlüğümüzün belirlediği bir kişiyi İtalya/Venedik gezisi ile taçlandıracağız. Bilindiği üzere 2016 yılı sonunda Konya PTT’de en başarılı bir personelimizi Umre ziyareti göndermiştik. Dernek olarak en büyük amacımız bundan sonra olabilecek bu tip organizasyonlarda PTT personeli arasında performansın artırılması, müşteriye güler yüzlü bir şekilde en seri ve hızlı hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır. POSTDER Konya Şubemizin bu büyük organizasyonu personelimiz arasında büyük bir memnuniyetle ve ilgiyle karşılanmıştır. 2017 Aralık sonu itibariyle Konya PTT Başmüdürlüğünce performansına göre en başarılı posta çalışanı belirlenecek ve derneğimizce İtalya/Venedik gezisine gönderilecektir” dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim