BÜSAN Özel Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Azman, 1 Kasım seçimlerinin ülkede istikrarı sağlayacağına inandığını belirterek,  2023 hedefleri doğrultusunda yapılacak olan çalışmalara tüm işadamlarının destek vereceğini söyledi..

Azman, 1 Kasım seçimleri sonunda oluşan tabloyu değerlendirerek, "Halkımız, 7 Haziran'da yapılan seçim sonrasında yaşanan tüm olumsuzlukları en iyi şekilde değerlendirip, tercihini ona göre değerlendirmiş, halkın tercihi, istikrardan, Yeni Türkiye'den, tek partiden yana olmuştur. Bunu anlamayan diğer muhalefet partilerine de gereken dersi vermiştir. Ülke halkı, birlikten, beraberlikten yana tavır koymuştur. Bu tavrın ülkenin geleceği açısından önemli gelişmeleri beraberinde getireceğine yürekten inanıyoruz. Konyalı hemşerilerimizin de evladından yana durması sevindirici bir gelişme olmuştur" dedi.

Azman, en kısa zamanda hükümetin kurularak,  son aylarda yaşanan başta terör olmak üzere ekonomiye dayalı reformların, piyasaların canlanması için gerekenlerin yapılmasını,  yeni teşvik paketlerinin hayata geçirilerek sanayicilerin önünün açılmasını beklediklerini ifade ederek, yeni dönemin ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim