Bana Avon ile ihtiyacım olan parayı kazanabileceğimi anlattığında heyecanlandım ancak yaşadığım ilde kimseyi tanımadığım için yapabileceğime inanmamıştım" diyen Gönül Turan, "Avon Bölge Sorumlusu bana neler yapmam gerektiğini anlattı. İlk satışımı komşuma yaptım, Satış Lideri olarak ilk kaydım ise parkta çocuğumu oynatırken benim gibi çocuğuyla oraya gelmiş tanımadığım biri oldu. Kendisi halen temsilcim, hatta geçen ay şanslı sipariş fırsatımızda güzel bir elektrikli süpürge kazandı" ifadelerini kullandı. 

Turan, en çok hangi ürünleri sevdiğiyle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Nutra Effects, doğal içeriği ile en sevdiğim cilt bakım serisi. Kendim kullandığım için çevremdeki herkese bu seriyi öneriyorum. Renkli kozmetikte ise Luxe serisine bayılıyorum. Canlı renkleri ve uygulama kolaylığı ile ilk tercihim."

Avon'un hayatında neler değiştirdiğiyle ilgili olarak ise Turan, "Ben epilepsi (sara) hastasıyım. Avon temsilciliğine başladığımda ilaçla kontrol altına alınamayan ataklarım vardı.  Doktorlar tek başıma karşıdan karşıya dahi geçmemem gerektiğini söylüyorlardı. Avon temsilciliğine başladıktan sonra ve birşeyleri başardığımı gördükçe kendime olan güvenim arttı ve sağlığıma kavuştum. Artık her şeyi tek başıma yapabiliyorum. Hatta 2014 yılında Türkiye’de en başarılı liderler arasında yer alarak Brezilya seyahati kazandım ve eskiden uçağa binmem dahi yasak iken doktorumun izni ile 16 saatlik uçuş gerçekleştirdim. Muhteşem bir tatildi.  Bir anne olarak en büyük hayalim kızıma örnek olmak ve isteklerini karşılayabilmekti. Kızımın ilk isteği olan bulaşık makinasını ve dizüstü bilgisayarı Avon ile kazandığım ilk kazanç ile gerçekleştirdim. Küçük bir köy okulunda okumuş ilkokul mezunu bir kadın olarak Avon ile şu anda 600 kişilik bir ekip yöneten başarılı bir iş kadınıyım. Başka hiçbir kurumda edinemeyeceğim muhteşem tecrübelerle şimdi kendine güveni tam olan, her şeyi başarabilen bir kadınım. Bu sebeple Avon benim ailem" dedi. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim