Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk iftarında Kur'an Kursu öğrenciler ile bir araya geldi. Kur'an Kurslarında öğrenim gören öğrencilerin hem maddi, hem manevi ilimlerle yetiştiğini kaydeden Başkan Akyürek, "Bugünler emek ister, gayret ister" dedi

 

'Allah geleceğinizi aydınlık etsin'

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk iftarını Tarihi Mengüç Sokak'ta Kur'an Kursu öğrenciler ile birlikte yaptı.

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk iftarında Kur'an Kursu öğrenciler ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılan Tarihi Konya Sokağı Mengüç Sokak'ta gerçekleştirilen programda öğrencilerle birlikte iftarını açan Başkan Akyürek, Konya halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Kur'an Kurslarında öğrenim gören öğrencilerin hem maddi, hem manevi ilimlerle yetiştiğini kaydeden Başkan Akyürek, "Bugünler emek ister, gayret ister. Bu günler geleceğinize yatırım yaptığınız günler. Bugünlerin, bu yaşların, bu imkanlın kıymetini bilin. Gelecekte şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde sorumluluklar ve görevler sizleri bekliyor. Allah geleceğinizi aydınlık etsin" diye konuştu. İftarın ardından gerçekleştirilen programda ise meddah, Hacivat-Karagöz ve Keloğlan gösterileri yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Mengüç Sokak'ta gerçekleştirilecek iftar programlarında gençler ve öğrenciler misafir edilecek.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim