AK Parti Konya Milletvekili Adayları, seçimlere 19 gün kala günün neredeyse 24 saatini seçmenle geçiriyor. Vatandaş ve esnaf buluşmalarında AK Parti icraatlarını ve projelerini anlatan AK Parti, 7 Haziran akşamında hemşehrisi Başbakan Ahmet Davutoğlu'na en büyük desteği hediye etmek istiyor

 

AK Parti Konya Milletvekili Adayları, seçimlere 19 gün kala günün neredeyse 24 saatini seçmenle geçiriyor. AK Parti Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli Bozkır'a giderek burada vatandaşa seçimin önemini bir kez daha hatırlatırken; Rüveyde Gülseren Kozak Işık ise Güneysınırlılarla bir araya gelerek vatandaştan destek istedi.

7 Haziran'da Türkiye'nin geleceğini çok etkileyecek bir genel seçim var. Bunun farkında olan AK Parti Konya İl Teşkilatı, milletvekili adaylarıyla, aday adaylarıyla, teşkilat mensuplarıyla, kadın ve gençlik kolları ile belediye başkanları ve belediye meclisi üyeleriyle günün neredeyse 24 saatini de vatandaşla geçiriyor.

Vatandaş ve esnaf buluşmalarında AK Parti icraatlarını ve projelerini anlatan AK Parti Konya Ailesi, 7 Haziran akşamında hemşehrisi Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na en büyük desteği hediye etmek istiyor.

Bu bağlamda AK Parti Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli, Bozkır'a giderek Bozkır'a bağlı 13 mahallede vatandaşla bir araya geldi.

Vatandaşın talep ve sıkıntılarını da dinleyen Muhammed Uğur Kaleli, 7 Haziran'da AK Parti için destek istedi. Seçimlerin öneminden söz eden Kaleli; "Bu seçimde ülke olarak herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Ama bir başbakan şehri olarak bizlerin sorumluluğu daha da arttı. Hangi siyasi görüşte olursak olalım, hangi düşüncede olursak olalım mutlaka bu dönemde Sayın Başbakanımıza destek olmalıyız. Geçmişte nasıl diğer başbakanlara şehirleri sahip çıktıysa bizler de bu hedefte olmalıyız" dedi.

Vatandaşla bir araya gelen bir diğer AK Parti Konya Milletvekili Adayı ise Rüveyde Gülseren Kozak Işık'tı Işık, Güneysınır'da pazarcı esnafı ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra Güneysınır Halk Eğitim Merkezi ile Güneysınır'a bağlı 4 mahallede AK Parti için destek istedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim