Selçuk Üniversitesi Lezbiyenler ve Geyler Topluluğu adında bir araya gelen ve yaklaşık 3 bin civarında üyesi olan bir topluluk, her türlü ahlaksızlığı, milli ve manevi değerlere saygısızlığı, toplumun genel değer yargılarına hakareti kendisine mubah görüyor. Selçuk Üniversitesi'nin adını da lekeleyen grubun üyeleri, sosyal paylaşım sitelerinde aktif bir şekilde çalışırken, özellikle Bosna Hersek Mahallesi'nde cadde ve sokaklara yazdıkları duvar yazıları ile de ne kadar ahlaksız olduklarını ilan ederken, bu ahlaksızlıklarını da etraflarına kusmaya çalışıyor. Zaman zaman etkinlikler düzenlemek üzere biraraya gelen bu grubun üyeleri, "Selçuk Üniversitesi LGBTİ Toplululğu olarak meydanlarda olacağız. Bu daha hepimizin, ses ver Konya. Ne olursan ol, yine gel. 'Özgürlük' dendiğinde mangalda kül bırakmayanlar, eşcinseller için de aynı özgürlüğü tanımak zorundalar.Ben senin bildiğin erkeklerden değilim" gibi söylemler üreterek kendilerini haklı göstermeye çalışıyor.

Bir avuç ahlaksız biraraya gelerek Bosna Hersek Mahallesi, Zafer Meydanı gibi şehrin merkezi yerlerinde yürüyüş yapan ve ürettikleri söylemleri sloganlaştırarak etrafa pislik kusan bu ahlaksız ve zihniyeti bozuk insanlar, etkinliklerinin sonunda ise bunu bir başarıymış gibi göstererek, "Zırıl Selçuk Üniversitesi LGBTİ Topluluğu 29 Ekimde Konya Zafer Meydan'ında onurlarıyla gururlarıyla yürüdü.Olmaz dediler. Çıkamazsınız meydanlara dediler. Hakaret ederler, döverler dediler. Biz bu haklı mücadelemizde yılmadık ve 100'lerce destekçimizle bir olup alana indik. Sonsuz teşekkürler Konya" gibi söylemlerini de sosyal paylaşım siteleri üzerinden yayıyorlar.

'KONYA'NIN HER YERİNDELERMİŞ!'

Yaptıkları ahlaksızlıkta sınır tanımayan ve ahlaklı insanları da lezbiyenlik, gaylık gibi hiçbir tutarlı tarafı olmayan ve ahlaksızlıkta sınır tanımayan gruplarına davet eden zihinleri yıkanmış şahıslar, "Şunu bilin ki, biz sizin normlarınıza, ötekileştirmelerinize, baskınıza, şiddetinize rağmen biziz! Biz, biz olmaktan hiç vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Size karşı her zaman dimdik burada, tam karşınızda olacağız! Televizyonlarda, kitaplarda, sokaklarda kustuğunuz; her daim peşimizde olan nefretinizde boğulun! Ne hastayız ne yalnız, görün artık buradayız!" diyebiliyor.

Zaman zaman da duvar yazıları yazarak gayriahlaki yapılarıyla şehrin görünür yerlerindeki duvarlarına sürerek pisleten bu yaratıklar, "Kulübümüz eşcinsel üyelerinden lezbiyen arkadaşlarımız Konya Bosna Hersek Mahallesi'nde duvarlara "ZırıL Selçuk Üniversitesi Gay Ve Lezbiyen Kulübü" yazdı. Sesimizin ulaşabildiği heryere ulaşalım aşkımlar" diye yazabiliyor.

HARUN YILMAZ

Editör: TE Bilişim