İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, müşterilerine Ramazan'da da yüzlerce üründe indirimli fiyatlar, kârtopu avantajları, alışverişi kazanca dönüştüren fırsatlar ve kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Yıl boyunca çeşitli kampanyalar ve avantajlarla müşterilerinin yüzünü güldüren Adese, Ramazan ayında da fırsatlarla dolu birçok ürünü müşterileriyle buluşturuyor. Adese, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da, mağazalarında oluşturduğu  'Geleneksel Ramazan Sokakları' ile müşterilerine yüzlerce üründe indirimli fiyatlar, kârtopu avantajları, alışverişi kazanca dönüştüren fırsatlar ve kampanyalar sunuyor. Adese müşterileri, 'Ramazan Sokakları'nda gıdadan içeceğe, iftariyelik ürünlerden unlu mamullere kadar birçok iftariyelik üründe zengin çeşitlere uygun fiyatlarla ulaşabiliyor.

Adese, Ramazan ayında gerçekleştirdiği kampanyalarla müşterilerine avantajlı alışveriş imkânı sunmaya devam ediyor. Adese mağazalarından Paraf kart ile 75 TL ve üzerindeki ilk harcamaya 4 adet 1 Lt Fanta, 10 TL'lik Knorr alışverişi yapan herkese Paşabahçe Karaman 6'lı kâse seti, 2 adet Calve sos alana 1 kg patates, Lipton 1 kg çay ürünlerinden alana 750 gr. Adese küp şeker, yine Lipton 100'lü demlik poşet ya da bardak poşet alanlara Defne Koz Tasarım bardak hediye ediliyor. Gıda ürünlerinin yanı sıra Adeselerden 30 TL ve üzerinde P&G ürünlerinden alışveriş yapanlara, Fairy 480 ml Platinum veya Alo 450 gr toz deterjan, Omo toz 4.5 kg/6 kg ya da Omo sıvı 1400 ml/2700 ml alanlara dekoratif kutu, 20 TL'lik Elidor alışverişine plaj çantası, 2 adet Yumoş extra 1440 ml alana 1 adet el ve yüz havlusu hediye ediliyor. Adese'nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu Adese Hediye Kart ve Hediye Paketlerinin satışı da tüm hızıyla devam ediyor. Standart olarak 25 TL, 50 TL, 100 TL ya da limitini müşterilerinin belirleyebildiği kart seçenekleri ve 39.95 TL ve 74.95 TL'den satılan hediye kolileri müşterilerden büyük ilgi görüyor. Hediye kolilerinde müşterilerine paket içeriğini belirleyebilme imkânı da sunan Adese, hediye kartlarda ise kullanıcılara alışverişlerini kendi ihtiyaçlarına göre ve dilerlerse parça parça yapabilme kolaylığı sağlıyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim