İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarınınyanı sıra mağaza yenilemelerine de devam ediyor. Adese, Ilgın Mağazası alışveriş keyfini daha da arttıracak şekilde modernize edildi.

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese,Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı. Daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak için baştan aşağıya yenilenen Ilgın AdeseMağazası'nın açılışı6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkürkçüler ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti.

Ilgın Adese Mağazası'nın modernize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Adese'yi her geçen gün yeni mağazalarla büyütürken diğeryandan da mevcut mağazalarıyeniliyoruz. Müşterilerimizin alışveriş keyfini üst seviyede yaşayabilmelerini sağlamak için mağazalarımızı yeniden tasarlıyor ve dizayn ediyoruz.Bu kapsamda Ilgın Adese'yi de diğer mağazalarımızda olduğu gibi doğa dostu teknolojilerle yeniledik. Ayrıca Ilgın'dakiikinci mağazamız Ilıca Adese'de de yoğun talep üzerine üçüncükatı hizmete açarak halı, mobilya ve ev tekstili reyonlarını müşterilerimizin beğenisine sunduk." dedi.

Ilgın Adese'nin yenilenen reyonlarında; gıdadan temizliğe, kozmetikten oyuncağa, manavdan unlu mamullere, zücaciyeden ev tekstiline kadar 6 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ilgın Adese; 450 metrekarelik alanda 2 kasa ve 14 personeliyle hizmet veriyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim