Günümüzde artan araç yoğunluğu nedeniyle otopark bulmakta çekilen güçlüğe özel otopark firmaları çözüm üretiyor. Özellikle Hastane bölgelerinde daha fazla gereksinim duyulan bu ihtiyaca Meram Araştırma Hastanesi Acil Servis Karşısında, Acil Otopark ve Oto Yıkama cevap veriyor. Toplamda 2 bin metrekare (kapalı ve açık) otopark alanı ile Meram Araştırma Hastanesi yanında hizmet veren Acil Otopark ve Oto yıkama, bünyesinde bulundurduğu Oto Yıkama servisi ile de araç sahiplerine kaliteli araç temizliği hizmeti sunuyor. Fırça ve süngerin kullanılmadığı, araçların özenle temizlendiği yıkama servisinde kaliteli ve güvenli kimyasallar kullanılıyor.
Araç parkı yanında, iç-dış-motor temizliği, döşeme temizliği, pasta ve cila hizmeti ile, aylık abonelik sisteminin de yer aldığı Acil Otopark’ta aylık abonelik yaptıran müşterilere 1 adet araç temizliği ücretsiz olarak yapılıyor. Abonelik için ayda 40 TL ücretin alındığı ve sabah 07:00 akşam 20:00 saatleri arasında açık olan Acil Otopark ve Oto Yıkama, güvenliğe de büyük bir önem veriyor. İşletmeciliğini Yunus Emre Doğan ve Mustafa Badem’in yaptığı Acil Otopark ve Oto Yıkama’nın kapalı otopark alanında araçlar kar, yağmur, güneş ışınları ve diğer zararlı maddeler gibi dış etkenlerden muhafaza ediliyor. Hastane bölgesinde otoparkın büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bu nedenle İşyerini hizmete geçirdiklerini söyleyen Mustafa Badem, müşterilerine sundukları aylık abonelik sistemi ile de kolaylık sağladıklarının altını çizdi.
Otopark ve özellikle Oto Yıkama işletmeciliğinin büyük bir önem ve hassasiyet istediğini söyleyen Badem, “Bizim için müşteri memnuniyeti ve güven çok önemli. Çünkü hastaneye gelen vatandaşlarımız hemen aracını park edip, biran evvel hastasının yanına gitmek istiyor. Zaten insanlarımız telaşlı oluyor. Acil servis karşısında olduğumuz için insanlarımız zaman kazanmış oluyor. Ayrıca oto yıkama servisimizle de hizmetimizi ayrıcalıklı hale getirdik. Kesinlikle fırça ve sünger kullanmıyoruz. Tamamen kaliteli ve güvenli kimyasallarla müşterilerimizin araçlarını ‘emanet’ anlayışıyla ve titizlikle temizleyip yine titizlikle kendilerine teslim ediyoruz. Bugüne kadar da araç temizliği konusunda hamdolsun hep takdir işittik. Verdiğimiz hizmetlerde her zaman güveni ve müşteri memnuniyetini önde tutmaya gayret ettik. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz inşaallah” dedi. 
Editör: TE Bilişim