GÖRDÜNÜZ CÖZÜM SÜRECİNİ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin uzun süredir sürdürdüğü çözüm sürecinin nelere mal olduğu ortada ve görülmektedir.

Devletimiz Kürt halklarının korunması, terörün bitmesi için çabalar serf etmekte idi, şehit haberleri gelmesin diye çabalar gösterdi senelerce sonuç hüsran.

Devletimiz anlamıştır her halde Terörist ile pazarlık yapılmayacağını öğrenmiştir.

Bizler zannediyorduk ki çözüm süreci ülkeye huzur getirecek, barış sağlanacak, şehit haberleri gelmeyecek, Kürt halkı da Türk halkı da rahatça bu ülkede yasayacak.

Siz iyi niyetinizden çözüm süreci başlatın, terör örgütü de bu süreç içerisinde Türkiye'nin her iline ve ilçesine, doğu illerinin en ücra kösesine kadar militanlarını yerleştirsin.

Yine çözüm süreci boyunca bu teröristler ülkenin her tarafına silahlar ve canlı bombalar yerleştirmiş ve bomba yüklü araçları ülkenin her tarafına saklamış.

Bu arada koca Türkiye Cumhuriyeti'ni uyutmuş bu teröristler.

Askeri, MİT ve polis teşkilatının istihbaratlarını olan biteni maalesef görememişler. Demek ki her kurum tamam bu iş halloluyor diye güvenliği bırakıvermiş.

İste sonuç yüzlerce şehit.

Ateş düştüğü yeri yakıyor, televizyonlarda feryatlar yükseliyor, kimse kusura bakmasın şehit ailelerinin içi yanıyor. Çocuklarını büyütüp askere gönderiyor sonuç şehit.

Ondan sonra şehit aileleri televizyonda vatan sağ olsun, bir oğlum daha var onu da askere gön derecem diyor. Bunu ayıp olmasın, ülkenin bazı değerleri kaybolmasın diye söylüyor, içinden gelerek değil.

Şehit cenazelerinde siyasetçilere o kadar tepki var ki, Devlet büyüklerine ayıp olmasın diye her kes içerisinde lanet okuyor, cenaze namazı sırasında dahi her ağzında mırıldanıyor.

Şehit cenazelerinde saatlerce siyasetçilerin gelmesini bekleniyor millet salak ya, bel bel siyasetçileri koruma ordusunu seyrediyoruz şehit cenazelerinde.

Şimdi Erken seçime gidiliyor! Yazık bu milletin parasına, oturup da gelin 4 yıllık bir çözüm hükümeti kuralım da birlik beraberlik içerisinde bu sorunları giderelim, bu terör dursun diye çabalayan kimse yok. Gelin erken seçim hükümeti kuralım diyorlar, kurun kardeşim biz vatandaşlar aptalız, geri zekâlıyız ya! Allah sizler gibi siyasetçileri başımızdan eksik etmesin.

Allah sizleri bu ülkenin başında devamlı bıraksın ki bu vatandaş Doları 3 TL den, küçük altını 180 TL domatesi 5 TL alsın. Bu millet evinde huzur içinde uyuyamasın. Her gün şehit cenazelerini, yıkılan şehit ailelerinin o acılarını tadalım, dul kalan, babasız kalan annelerin feryatlarını izleyelim.

Simdi düştüler erken seçim sevdasına, neymiş fazla koltuk kapmak amaçları hep çıkar hep çıkar

Çok örnek insanlarsınız bu ülkenin geleceği olan çocuklara.

Her gün bombaların patladığı, şehitlerin olduğu bir ortanda güvenliği nasıl sağlayıp bu seçimi yapacaksınız? Allah sizlere alık fikir versin! Hiç demiyorsunuz ki bu millet bizi seçip gönderiyor bizim amacımız ne olmalı diye düşünmüyorsunuz.

Allah sizlerden razı olsun bu ülkeyi çok güzel yönetiyorsunuz.