Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, her yıl 7-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Hz. Mevlana’yı Anma Törenleri, Mevlana dostu birçok yerli ve yabancı misafiri Konya’da buluşturuyor.Uluslararası havayolu taşımacılığının önde gelen isimlerinden Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet’in kurumsal yayınları olan Skylifeve AnadoluJet Magazin, Aralık sayılarında Konya’daki Şeb-i Arus etkinliklerine geniş yer verdi. “Konya’da Düğün Gecesi” başlığı adı altında; Hz. Mevlana, Sema Ayin-i Şerif’i, Mevlana Türbesinin yanı sıra her köşesi tarih kokan Konya’yı şiirsel bir anlatımla yeniden keşfetmenizi sağlayan Skylife, yayınladığı sanatsal fotoğrafları ve makaleleriyle de dikkat çekiyor.

AnadoluJet Magazin ise “Gönüllerin Şehri: Konya” başlığıyla Aralık sayısında Sema Ayin-i Şerif’ini kapak yaparak, Mevlana’ya selam duruyor. “Hoşgörünün Ev Sahibi Konya” diyerek, Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma etkinlikleri konu edinen dergi, bu yılın ana teması olan “Kardeşlik Vakti”ne de vurgu yapıyor. Şehrin tarihi ve kültürel mekanlarının fotoğraflarla anlatıldığı dergide, yer yer verilen anlamlı mesajlarla da insanlar Konya’ya davet ediliyor.

Kurumsal yayın anlayışıyla alanında saygın dergiler arasında yer alan Skylife ve AnadoluJet Magazin, her ay Türkçe ve İngilizce olarak dünyanın dört bir tarafındaki milyonlarca insana ulaşıyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim