İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı İlk 500 Sanayi Kuruluşu listesinde uzun süredir ilk 100 içerisinde yer alan Konya Şeker, bu yıl Anadolu Birlik Holding bünyesindeki Panagro, Kangal Termik Santrali ve Soma Termik Santrali’nin de ilk 500 kuruluş içerisinde yer almasıyla büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Anadolu topraklarından filizlenip Anadolu Birlik Holding çatısı büyüyen bu önemli başarının temelinde Konya Şeker ve Konya Şeker’in asıl sahibi olan Konyalı çiftçilerin yer aldığını belirten Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’un liderliğinde elde edilen bu başarıyı çiftçiler olarak tebrik ettiklerini söyledi.

Tüm Altınekin çiftçileri adına açıklama yapan Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, “Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları içerisine adını adeta kazıyan Konya Şeker’imiz, her yıl listede zirveye biraz daha yaklaşıyor. Diğer yandan bu yıl bu birlikteliğin diğer iştirakleri de Türkiye’nin devleri arasına adını yazdırmayı başardı. Temeli toprağa dayanan, temelinde üretim olan ve sağladığı katma değerle hem Konya çiftçisine, hem de ülke ekonomisine katkıları yadsınamaz olan Konya Şeker’imizi tüm çiftçilerimiz adına tebrik ediyoruz. Bu başarıda var olan birliktelik kadar, bu birlikteliği sağlayan ve şartlar ne olursa olsun üretmekten vazgeçmeme kararlılığını gösteren Başkanımız Recep Konuk’a da tüm Altınekin çiftçileri adına şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı çiftçilerimizin, bu başarı üreticilerimizin, bu başarı Konya’mızındır. Daha nice başarılı, yatırımlarla dolu yıllara hep birlikte ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim