Karatay Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bugüne kadar Karatay’da birbirinden güzel hizmetlere imza atıldığını belirterek, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca ilçemizin her alanda örnek ve marka olduğu bir Karatay için çalışacağız” dedi.

Ramazan Bayramı tatili dönüşü ilk mesai gününde Karatay Belediyesi personeli düzenlenen programla bayramlaştı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı bayramlaşma programlarının ilki, Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Başkan Hasan Kılca, tüm İslam âleminin, Konyalıların ve personelinin bayramını tebrik ederek konuşmasına başladı. Hasan Kılca, bayram mesaisi süresince başarılı ve özverili gayretleri dolayısıyla personele de teşekkür etti.

HER ALANDA MARKA VE ÖRNEK BİR KARATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kılca, Karatay Belediyesi olarak kocaman bir aile olduklarını Karatay’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve ilerlemesi için gayret ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Ramazan ayında hep birlikte çok güzel ve bir o kadar da anlamlı çalışmalar yaptık. Hemşehrilerimizin iftar ve sahur sofralarına konuk olduk. Teravihlerde hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem birlikte hasbihal ettik hem de Ramazan coşkusuna ortak olmanın mutluluğunu yaşadık. İhtiyaç sahiplerinin, yetim ve öksüzlerin yanında olmaya, onların gönüllerine dokunmaya gayret ettik. Tabi belediyecilik faaliyetlerimizi de aksatmadan hemşehrilerimizin hizmetinde olduk. Ramazan ayını geride bıraktık ve artık bu güzel ailemizle birlikte yeni bir başarı hikâyesi yazma vakti. Önümüzdeki 5 yıl için planlamalarımız ve projelerimiz hazır. Daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Karatay için bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Sizler şehrimizin birer hizmet elçilerisiniz ve hep birlikte tüm gayretimiz, imar planları ve altyapısı tamamlanmış, dijital şehircilikte ön plana çıkmış, sosyal ve kültürel belediyecilikte marka olmuş bir Karatay için olacak. Yine sanayi, turizm ve tarımdaki faaliyetleri ile belediyemizin sağlayacağı destekler sayesinde adından sıkça söz ettirecek bir Karatay için çalışacağız.”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Tatlıcak Tesisleri’nin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Karatay Belediyesi hizmet binasında da düzenlenen programda personelle bayramlaştılar.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim