Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve kendisine eşlik eden Dernek Gönüllüsü Engelsiz Yazar Hasan Ukdem ile beraber 31 Mart yerel seçimlerinde Selçuklu Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,sadece Selçuklu Belediyesi tarafından uygulanan Engelli Ambulansı’nınKonya'da örnek teşkil eden bir uygulama  olduğunu ifade ederek bu uygulamadan dolayı engelli camiası adına Başkan Pekyatırmacı'ya teşekkürlerini iletti. Şahin, SOBE Vakfı'nın çalışmalarını da takdirle izlediklerini belirterek, Selçuklu Belediyesinin toplumsal ve kültürel alanda yapmış olduğu önemli çalışmalardan dolayı  BaşkanPekyatırmacı'yı tebrik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı  AhmetPekyatırmacı ise Engelli Ambulansı ile yılbaşından bu yana 547 hastaya hizmet verdiklerini belirtti.Gönül belediyeciliği ile toplumun her kesimine ayrım gözetmeden hizmet ettiklerini dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'in Dervişname ve Engelsiz Yazar Hasan Ukdem'in Dün Bugün ve Sen adlı kitaplarını Başkan Pekyatırmacı'ya takdim etmelerinin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Editör: TE Bilişim