Muwint Gayrimenkul, alım-satım, kiralama ve gayrimenkul danışmanlığı noktasında sektörün öncü isimlerinden oldu.

Sektörün güvenilir ve öncü isimlerinden Muwint Gayrimenkul, alım-satım, kiralama ve gayrimenkul danışmanlığı noktasında Konya’ya hizmet veriyor. Doğru yatırım ve doğru yatırımcıya yönlendiren Muwint Gayrimenkul, kısa sürede sektörün öncü firmalarından oldu. 

Firma sahibi Ramazan Çalışkan, inşaat sektöründe 30 yılı aşkın tecrübelerinin olduğunu, tecrübelerini emlak sektöründe de değerlendireceklerini söyledi. 

Çalışkan, “Aslında inşaat sektöründe yeni değiliz. 30 yılı aşkın bir süredir sektörün içerisindeyiz. İnşaat demir işi ile başlayıp, yapsat hizmeti ile devam eden ismimiz bugün gayrimenkul sektöründe de devam ediyor. Oğlum Muhammet Çalışkan ile beraber yeni kurduğumuz Muwint Gayrimenkul ile tecrübelerimizi müşterilerimiz ile paylaşmayı amaçlıyoruz. Dürüst ve ilkeli bir duruş ile sizleri doğru yatırım ve doğru yatırımcı ile buluşturuyoruz. Alım, satım, kiralama ve gayrimenkul danışmanlığı genel hizmetlerimiz. Aydoğdu Mahallesi, Kovanağzı Caddesi’ndeki ofisimiz ve 7/24 hizmet veren iletişim hattımız ile tüm Konya’nın hizmetindeyiz. Ev, arsa, ofis, dükkan gibi her türlü gayrimenkulünüzü güvenilir alıcıyla buluşturuyoruz” dedi. 

Emlak sektörünün zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Çalışkan, “Şu an inşaat ve emlak sektörü zor durumda. Bu dönemde alıcı ve satıcıların çok dikkatli olmaları gerekiyor. Bu anlamda güvenilir bir gayrimenkul danışmanı büyük önem taşıyor. Müşterilerimiz araştırmadan, sormadan yer almasın-satmasın. Biz bu anlamda tüm hassasiyetleri baz alarak hizmet veriyoruz” diye konuştu. 

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim