Abdullah Baba Vakfı rahmet ve bereket ayında kardeşliğin gereğini yapma bilinciyle çalışan vakıf, yurt içi ve yurt dışında birçok yardım kampanyası düzenledi. Vakıf, 81 ilde 81 kurban projesi kapsamında, ülkemizin zor günleri atlatması duasıyla kurban kesimlerine, ramazanda da devam etti.

Ülke genelinde erzak yardım kolisi dağıtımı gerçekleştiren Abdullah Baba Vakfı, insanlık dramı yaşanan İdlib’e de gıda yardımında bulundu. İftar programları kapsamında yine  İdlib’te 3 akşam boyunca iftar yemeği dağıtıldı. Sonrasında açlık ve sefaletle mücadele eden Kenya’da, Yemen’de günlerce iftar yemeği organizasyonları gerçekleştirdi.Çalışmaları hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı İbrahim Ethem Mendi; iyilikte öncü olma gayretiyle yürüttükleri tüm çalışmalarda, zekât, fitre ve bağışlarıyla destek olan, emanetlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Abdullah Baba Vakfı’nı aracı gören tüm hayırseverlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Mendi; Paylaşmanın değerini bilen, zor durumda olanın yanında olması gerektiğine inanan,yokluğa, açlığa duyarsız kalmayan yardımseverlerimizin bağışları sayesinde, yurt içi ver yurt dışında  yeni yardım kampanyaları ile çalışmalarına hız vereceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim