Kutören Mahalle Muhtarı Özcan Kardaş ve mahalle sakinleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 13 km anayol, 10 km civarında köy içi ve yayla yollarının bakım, onarımını yaptığı Kutören Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri ziyarette, kış gelmeden mağduriyetlerinin giderilmesinden duydukları memnuniyeti Başkan Oprukçu’ya iletti.

Kutören Mahalle Muhtarı Özcan Kardaş ve mahalle sakinleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Nazik ziyaretleri için muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizim gayemiz bu şehre layıkıyla hizmet etmek, bu manada hizmette geri durmamız mümkün değil. Elimizden geldiğince hemşerilerimizin istek ve taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Kutören mahallemizin bizden bir talebi oldu, yıllardır yollarının çok bozuk olduğunu belirttiler. Biz de Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarıyla imkanlarımız ölçüsünde çözüm üretmeye gayret gösterdik. Bu hizmetlerimizden mutlu olduklarını görmek bizi ayrıca mutlu etti ve gururlandırdı. Bundan sonraki süreçte de Kutören Mahallemiz ve Ereğli’mizin her bir köşesine hizmet götürmeye kararlıyız” dedi.

Ziyarette teşekkürlerini dile getiren Kutören Mahalle Muhtarı Özcan Kardaş, “Yıllardır büyük zorluklar yaşadığımız yolumuzu Başkanımıza bildirdiğimizde derhal ilgilenerek sorunuma çözüm üretti. Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’ya mahallemize yaptığı hizmetler için şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim