Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Yaptığı Belediye yatırımları ile ilçenin daha iyi ve yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarını yürüten Başkan Özgüven, bunun yanında sık sık vatandaşlarla da biraraya gelerek vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. Böylece ilçede yapılan yatırımlar Ereğlililerin talep ve isteği doğrultusunda şekilleniyor hem de Ereğlililerin sıkıntıları çözülüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bizim tüm gayemiz daha güzel ve daha modern bir Ereğli diyen Başkan Özgüven: “Elimizden geldiğince memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu noktada mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun çaba harcıyoruz. Birçok ilki şehrimize kazandırmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Yıllardır yapılmayan tabiri caizse halı altına süpürülen hizmetleri bir bir gerçeğe dönüştürdük. Yapılmaz denen büyük yatırımları Ereğli’mize kazandırdık. Belediye olarak bütün bu kıymetli hizmetleri hemşehrilerimizle beraber yaptık. Göreve geldiğimiz ilk günde dediğimiz gibi şehrimizi beraber yönetiyoruz. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunarak projelerimizi oluşturuyoruz. Hizmet yolunda bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, hep birlikte Ereğli’mizi hak ettiği noktalara taşıyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

ESNAFLARI DA DİNLİYOR

Sık sık Ereğli’deki mahallerde ziyaretlerde bulunan Başkan Özgüven, mahalle sakinleriyle biraraya gelmesinin yanında, bölgedeki esnaflarla da biraraya gelerek onların sıkıntılarını da dinliyor. Hemşehrilerimize hizmet için bu makamdayız diyen Başkan Özgüven: “Hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların istek ve taleplerine kulak veriyoruz. Biz şehrimizi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Bunun da koltuğa oturmakla olmayacağının bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada oluyor tabiri caizse imza için makamımıza uğruyoruz. Ereğli’ye hizmet etmekten mutlu oluyor, hizmet programımızı onların istek ve talepleriyle oluşturuyoruz. 87 Mahallemiz var ve her birine aynı oranda hizmet götürmek için uğraşıyoruz. Tabi bu çok da kolay değil ancak fedakarlık yaparak hemşehrilerimize yakın olarak zoru kolaya çevirmek ve her Mahallemize hizmet götürmek için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın takdir ve desteklerini de görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor daha fazla hizmet için bize güç katıyor. Destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Başkan Özgüven, yaptığı mahalle ziyaretleri ile her mahallenin sıkıntılarını ve beklentilerini dinliyor. Böylece Ereğli Belediyesi olarak her mahalleye eşit şekilde hizmet götürülüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özgüven, “87 Mahalleye eşit oranda hizmet götürmeye çalışıyoruz diyen Başkan Özgüven: “Görev yaptığımız 3.5 yılda Mahallelerimizin ihtiyaçlarını büyük oranda karşıladık. Alt yapı, üst yapı ve kanalizasyon noktasında Belediye tarihinin rekor hizmetlerini gerçekleştirdik. Merkezde KOSKİ Genel Müdürlüğümüzle birlikte asbestli boruları değiştirirken, kanalizasyon çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık, 30 yıldır asfalt dökülmeyen cadde ve sokaklarımızı da asfaltla buluşturduk. Bulgurluk Mahallemize de önemli hizmetler yaptık. En son yaptığımız 1.5 Km’lik sıcak asfaltla bir ilki Bulgurluk Mahallemizde de gerçekleştirdik. Bu noktada vatandaşlarımızın samimi yaklaşımları ve desteği bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hizmet aşkıyla başladığımız bu görevde yapılabilecek hatta yapılmaz denen hizmetleri bir bir gerçeğe dönüştürdük. Bu memleketin bir evladı olarak halkımızla iç içe olup, onların istek ve taleplerini değerlendirerek günlük değil kalıcı hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda bize olan destekleri, misavirperver yaklaşımlarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim