Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Aş Evi, her gün 120 noktada iki öğünde üç çeşit yemekle ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşın sıcak yemek yemesini sağlıyor

SABAHIN İLK IŞIKLARINDA KAZANLAR KAYNAMAYA BAŞLIYOR

Açı açığı kalmayan bir Ereğli arzusunu her platformda dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, şefkat ve merhameti ile hemşerilerinin gönlünde taht kuruyor. “Hemşerilerimin sırtı pek başı dik olmalı” diyerek en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi sorunlarından haberdar olan bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Başkan Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Aş Evi’nde sabahın ilk ışıkları ile kaynayan kazanlar her gün öğle ve akşam olmak üzere iki öğünde üç çeşit yemekle yardıma muhtaç evlere götürülüyor..

“HEMŞERİLERİMİZİN KARNI TOK, BAŞI DİK OLMALI”

120 farklı noktada yüzlerce vatandaşın sıcak yemek yemesini sağlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu konu ile ilgili değerlendirmelerini şu cümlelerle aktardı: “Yola çıkarken gayemiz huzur şehri, açı açığı kalmayan bir Ereğli’yi inşa etmekti. Yardıma muhtaç ailelerimize, evlerimize sıcak yemek götürerek şehrimizde yaşayan, yardıma muhtaç tek hemşerimizin dahi akşam çocuklarına ne yedireceğini düşünerek ızdırap çekmesini istemiyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde hemşerilerimize uzanan şefkat eli olmaya devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim