Ereğli Belediyesi yılın ilk yoğun kar yağışı ile sınavını başarıyla atlattı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezine yağan yoğun karla etkin mücadele gerçekleştirerek vatandaşların mağduriyetinin önüne geçti

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA ETKİN MÜCADELE

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde yolların açık kalması, vatandaşların konforlu ulaşımının sağlanması için hafta sonu etkin bir karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Kar yağışı boyunca yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yağışın etkili olduğu şehir merkezinde tuzlama ve küreme çalışmalarını özveriyle gerçekleştirdi.

‘İHMAL EDİLMİŞLİĞE VE MAĞDURİYETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ’

Vatandaşların takdirle karşıladığı karla mücadele çalışması ile ilgili değerlendirmelerini aktaran Başkan Oprukçu, Ereğli’de ihmal edilmişliğe ve mağduriyete geçit vermemek adına her alanda Ereğli Belediyesi’nin çalışmalarını özveriyle gerçekleştirdiğini belirtirken, “Huzuru tesis etmek gibi bir gayenin sahibi olarak hemşerilerimizi mağdur etmemek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Yoğun kar yağışıyla etkili mücadele eden çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim