1957 yılında atölye ölçekli bir işyerinde biçerdöver ve mibzer yedek parçaları imalatı ile sektöre giren ve yıllar içinde üretimini artırırak 1982 yılında TÜMOSAN traktör fabrikası ile yan sanayi olarak çalışmaya başlayan YTM Tarım Makinaları Sanayi Tic. Ltd. Şti. biçerdöver ve mibzer yedek parçalarının yanı sıra otomotiv sektöründe de yer alıyor. Ürünlerini sürekli geliştiren ve kaliteyi sürekli ön planda tutan YTM Tarım, bugün 500'e yakın parçanın üretimini kalitesinden ödün vermeden gerçekleştiriyor.
Tarım sektörünün dışında diğer sektörlere de üretim yapan firma, Büsan Sanayisindeki 2 bin 500 metrekare kapalı alanlı modern fabrikasında traktör, mibzer, biçerdöver yedek parçaları başta olmak üzere 500'e yakın parça imalatı ile faaliyetine devam ediyor.  Gerek yurtdışı gerekse yurtiçi talepler doğrultusunda özel sipariş parça imalatı da yapan YTM Tarım'ın, yıllık saç işleme kapasitesi 2 bin 200 ton olup, her kalınlık ve kalitede sac parçanın kesme, eğme, sıvama, kaynak, elektrostatik boyama gibi bir çok işlemleri modern tezgahlardan geçiyor.
Bünyesinde oluşturduğu kalıp atölyesiyle üretimini yapacağı kalıpların tasarımını ve üretimini kendi yapan firmada böylelikle zaman ve maliyet kaybıda en aza indiriliyor. Geçmişte olduğu gibi bugünde kaliteden taviz vermeden en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamayı amaç edinen firma, müşteri istekleri, teknolojik gelişmelere ve artan sipariş miktarlarına bağlı olarak teknik imkanlarını geliştirmeyi ve üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor.
HABER MERKEZİ 
Editör: TE Bilişim