İstanbul Sanayi Odası'nın ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2019 araştırmasının sonuçları açıklandı. İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan listede, Helvacızade Gıda İlaç Kimya San. ve Tic. A.Ş. de 466 Sırada yer aldı.

Helvacızade Grubu da en büyük ikinci 500 kurum arasında yer alarak 475. sıradan 466 sıraya yükselen Helvacızade Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Büyükhelvacıgil, "Ülkemiz ve toplumumuz için daha pek çok yapacak işimizin olduğunu görüyoruz. Helvacızade Ailesi olarak sorumluluğumuzu Ar-Ge ve inovasyona odaklanarak yerine getirmeye devam edeceğiz." Dedi.

ÜNİVERSİTE HOCALARINI BEKLİYORUZ

Ar-Ge ve inovasyona önem vererek şehir ile üniversite işbirliğini önceleyen çalışmaların da öncülüğünü yapan Helvacızade Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Büyükhelvacıgil, “Ar-Ge ve tesis ekiplerimizle birlikte Selçuk Üniversitesi'nden Sevgili Hocalarımızı bilim uğruna heyecanla bekliyoruz... Çok kıymetli olan bitki ve tohumlarımızı, Ar-Ge ile birleştirip daha önce yapılmamış, yenilikçi ve katma değeri yüksek ürünlere ve formlara dönüştürdüğümüz oranda zenginiz.. İşte burada da devreye üniversite işbirliklerimiz ve güçlü Ar-ge alt yapısı devreye giriyor.. En önemlisi ise insan faktörü... Ekibimizle gurur duyuyor ve özverili çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim