Yapılan açıklamaya göre, son altı yıldan beri Dubai'de düzenlenen Domotex Middle East İstanbul Fuar'ı, 8 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak.  Yoğun çalışmalar sonucunda İstanbul'a kazandırılan fuar, sektörün dünyaya açılan yüzü olacak. Fuar, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin (İHİB) öncülüğünde, Deutsche Messe organizasyonunda düzenlenecek.
Sektör için tarihi bir fırsat olarak değerlendirilen fuar, yerli ve yabancı firmalar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Firmalara yeni iş bağlantıları kazandıracak fuar, açık kaldığı dört gün boyunca katılımcılarına zengin içerik sunacak.
Fuar aynı zamanda bu yıl İHİB öncülüğünde altıncısı gerçekleştirilen Halı Tasarım Yarışması'nın final gecesine de ev sahipliği yapacak. Dünya halı temsilcilerinin fuara olan ilgisi, Türk halı sektörünün dünyadaki konumu ve tasarım yarışmasının detayları ise, 5 Kasım Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak.  Basın toplantısına İHİB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, Deutsche Messe Genel Müdürü Alexander Kühnel, Deutsche Messe Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Altıntop da katılacak.
AA
Editör: TE Bilişim