Sektöründe 2002 yılından itibaren Konya’da faaliyet gösteren ancak zaman içinde verdiği kaliteli hizmet ile çıtasını yükselten Ceren Saç Tasarım Merkezi, Kerkük Caddesindeki yeni yerinde müşterilerine özel olduklarını hissettirmeye devam ediyor.
Estetiysen ve Güzellik Uzmanı Yıldız İncedayı tarafından işletilen ve Konya’da yıllardır faaliyette olan Ceren Saç Tasarım Merkezi, 5 kişilik profesyonel ekibi ile kalite ve farklılık isteyen müşterilerine hitap ediyor. Geçtiğimiz yıl Kerkük caddesindeki yeni yerine taşınan Ceren Saç Tasarım, 350 m2 alan üzerinde ve 2 katlı olan merkezinde tüm ayrıntıları düşünerek birinci katında kuaförlük hizmeti verirken özel odaların bulunduğu ikinci katında ise kişiye özel güzellik ve bakım hizmetleri veriyor. Tesettürlü müşterilerini de göz önünde bulunduran Ceren Saç Tasarım Merkezinin farklılıklarından birisi ise bünyesinde sadece profesyonel bayan personel çalıştırarak her kesimden müşteriyi memnuniyetle konuk ediyor olması olarak dikkat çekiyor.
Çocuklu bayanların rahatlıkla çocukları ile birlikte geleceği Merkez de çocuk bahçesinin bulunması ise ayrıca bir avantaj olarak görülürken özellikle işi acele olan bayanlar için 10 dakika gibi kısa sürede beklemeden yapılan uygulamalar ise büyük bir beğeni kazanıyor. İşinde profesyonel elemanların görev aldığı Ceren Saç Tasarım Merkezinde türban modelleri de yapılıyor. Sektörde ve saç tasarımı konusunda her türlü modayı ve gelişmeleri takip ettiklerini söyleyen Estetiysen ve Güzellik Uzmanı Yıldız İncedayı, ekibi ile birlikte manikür pedikür, profesyonel makyaj, el-ayak bakımları, sir ağda, gelin başı, saç kaynak ve tesettüre uygun kuaförlük alanlarında hizmet verdiklerini hatırlattı. Merkezlerinde Eczacıbaşı bayiliği yaptıklarının da altını çizen İncedayı, “Profesyonel saç kozmetiği alanında dünyanın öncü ve uzman markalarından Schwarzkopf Kuaför ürünlerinin yanı sıra içinde kimyasal maddelerin bulunmadığı ve yan etkisi olmayan bitkisel içerikli saç boyaları da kullanıyoruz. Müşterimize her şekilde değer veriyoruz. Bunu hem hizmetimizle hem de kullandığımız ürünlerle yaşatmak için çalışıyoruz. Çünkü “Her Bakımlı Kadın Güzeldir” sloganı ile hareket ediyor, müşterilerimize memnuniyet esaslı hizmet veriyoruz” diyerek bu farklı hizmeti yaşamak isteyen bayanları merkezlerine davet etti. 
Editör: TE Bilişim