Konya’nın cazibe merkezi alanlarında önemli projelerin yapımını üstlenen Adem Bulut İnşaat, 2013 yılında yapımını tamamladığı Bulut Royal projesini sahiplerine teslim ediyor

Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan konut sektöründe, artık konfor ve lüks kadar güvenli ve sağlam bir yaşam da tüketicilerin tercihinde önemli bir rol oynuyor. Konya’da inşaat sektörünün en güvenilir kuruluşlarından biri olan Adem Bulut İnşaat, tüm bu unsurları bir arada bulunduran nadir projelere imza atıyor. Konya’nın cazibe merkezi alanlarında önemli projelerin yapımını üstlenen Adem Bulut İnşaat, 2013 yılında yapımını tamamladığı Bulut Royal projesini sahiplerine teslim ediyor.
SÖZ VERILEN TARIHTEN ÖNCE TESLIM EDILDI
Konya merkezli olarak yirmi yıla yakın bir süredir binlerce insanı mülk sahibi yapan Adem Bulut inşaat, güven sembolü olarak proje teslim tarihlerini vadettiğinden önce gerçekleştiriyor. Site yaşamına uygun; kaliteli ve özgün yaşam alanları inşa eden firma, yıllardır sağladığı güven ve birikimle hizmet etmenin avantajını gösteriyor. Özellikle 3+1 ve 4+1 olarak üretilen Bulut Royal, kullanım alanlarının genişliğine dikkat edilerek tasarlanan daireler bünyesinde giyinme odası, panaromik asansör gibi standart dışı nitelikleri barındırıyor. Sosyal alanların şehir yaşamında projelerin vazgeçilmezi olması Adem Bulut inşaatın gerçekleştirdiği projelerde de kendini gösteriyor. Bugüne kadarki projelerinde hep özgünlüğü ön planda tutarak çalışmalar yapan firma önemli bir projeyi zamanından önce teslim etmenin heyecanını yaşıyor. Konuyla ilgili detaylı açıklama yapan firma Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, “Konya’da yaptıklarımız ortada, biz belki devasa bütçelerle milyar dolarları yönlendiren büyük İstanbul şirketleriyle sayısal bazda denge kuramayız; ancak iddia ediyoruz ki çok kaliteli bir mimari ekip ve profesyonel uygulamacılarla işin hakkını vererek konut ve işyerleri üretiyoruz. Memnuniyet içerisinde evinde oturan insanları görmek ve geri dönüş almak bizleri heyecanlandırıyor, mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
BULUT FLORYA DA HIZLA YÜKSELIYOR
Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Firmamız şehrimizin sektöründe lider kuruluşları arasındadır. Son olarak yapımını tamamladığımız Bulut Royal projemizi önemli bir bütçe ile oluşturduk. Yapımına devam ettiğimiz Bulut Florya ise bundan daha büyük daha konsept inşa edilecek bir proje. İnşallah bu kalite anlayışımızı Bulut Florya projemizde de sürdürecek ve müterilerimizi memnun edeceğiz. Bulut Florya, Real arkası olarak tabir edilen bölge hızla yükseliyor” dedi.
HABER MERKEZİ
 

Editör: TE Bilişim