Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile Enerji Verimliliği Derneği (ENVERDER) Genel Başkanı Erkan Gürkan, Genç MÜSİAD Konya Şubesi üyeleriyle ''Tecrübe Paylaşımı'' programında buluştu
MÜSİAD Konya Şubesinde gerçekleştirilen programa Genç MÜSİAD üyeleri büyük ilgi gösterdi. Konferansın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, “Tecrübe paylaşımı programları ile genç girişimcilerin, geçmişin tecrübesini öğrenerek daha doğruyu bulabilmesi için yapıyoruz” dedi. 
Konferansta gençlere iş hayatı ve aile şirketlerinin kurumsallaşması ile ilgili tecrübelerini paylaşan KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, “Çalışma hayatıma altı yaşında başladım, sabahları okula gider okuldan çıkar çıkmaz da işe giderdim, böylelikle ticaretle tanıştım. Şirketimizi şuan dördüncü kuşak yönetiyor. Şirketimizin sahibi babamıza bağlılık ve kardeşler arası güven bugünlerimize gelmemizde en büyük faktördür. Başarının sırrı birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktı. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet, ayrılığın olduğu yerde azap olduğunu hep hatırlardık. Temelimizde sevgi ve fedakarlık vardı. Bu nedenle kardeşinizi, babanızı nefse tercih etmeyin. İşin özünde ise “çalışmak, çalışmak, çalışmak” var. Sizler şuan en verimli çağlarınızdasınız, kendinizi sürekli yenileyerek geliştirirseniz başarıya çok daha hızlı ulaşmış olacaksınız. Önünüzde gelişmiş bir Türkiye gelişmeye devam eden bir Konya var, bu fırsatları iyi değerlendirin” dedi. Enerji Verimliliği Derneği (ENVERDER) Genel Başkanı Erkan Gürkan ise, “Karşımda pozitif bir gençlik var biliyorum ki bu gençlik bu ülkenin geleceği ve mimarı olacak. Mevlana’yı yetiştirmiş bu topraklarda sizlerle birlikte olmaktan son derece memnunum. Hepiniz genç işadamlarısınız sizler yolun başındasınız, nerede olduğunuzu iyi tanımlamalısınız. Siz kendinizi tanıdıkça çalışma gücünüz artacak, sürdürebilir bir şirket olacaksınız. Sizler çok kıymetlisiniz bu ülkenin ekonomik ve adalet sisteminin koruyucularısınız” diye konuştu.  Programın sonunda MÜSİAD Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Konya Şubesi Başkanı Yakup Barınlı, Tahir Büyükhelvacıgil ve Erkan Gürkan’a günün anısına hediye takdim etti.
HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilişim