Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 12. Şubesini Konya’da açtı. 23 yıldır yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren Atlas’ın Konya ofisinin açılışı çok sayıda davetli, katılan misafirler eşliğinde yapıldı. Yurtdışına eğitim almak için gitmek isteyen Konyalı öğrenciler ve veliler bundan sonra Atlas’ın Amberreis Caddesi’ndeki ofisinden yurtdışı eğitim seçenekleri ile ilgili bilgi ve ücretsiz danışmanlık alabilecekler.
Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 1990 yılından İstanbul'da kuruldu. Atlas kurulduğu tarihten beri Türk öğrencilere yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti vermekte ve başka bir faaliyet konusu ile ilgilenmemektedir. Sektörünün en geniş çaplı hizmet veren ve en eski şirketi olan Atlas bugün itibari ile Türkiye'de 9 ve yurtdışında 3 olmak üzere toplam 25 eğitim danışmanı ve 40 çalışanı ile hizmet veriyor. Özellikle İngiltere, Amerika, Avustralya, Kanada, Malta, Yeni Zelanda, İspanya, Almanya ve Güney Afrika’daki üniversite, kolej, dil okulu ve liselerin Türkiye temsilciliğini yürüten Atlas herhangi bir danışmanlık veya servis ücreti de almıyor. Kurulduğu yıldan itibaren, 300'ü aşkın Türk öğrenciye yurtdışı dil kursu, sertifika ve master bursu veren Atlas, TURSAB A grubu üyesi, UED’nin kurucu üyesi ve sektörün ISO 9001 kalite yönetim belgesine sahip ilk organizasyon olma özelliğini de taşıyor.
Yurtdışına eğitim almak amacı ile gitmeyi planlayan öğrencilere karar vermelerinde yardımcı olacak bilgileri vermek ve karar aşamasından itibaren tüm süreçleri  öğrenciler adına yönetmeyi misyon olarak üstlenen Atlas, eğitim çalışmaları kapsamında Dedeman’da ücretsiz olarak yurtdışında dil eğitimi, master/yüksek lisans, üniversite, sınav kursları, yaz okulu, diploma, sertifika programları hakkında seminer düzenledi. Programa konuşmacı olarak ise Atlas İstanbul Ofis Direktörü Mesud Yılmaz katıldı. Ayrıca etkinliğe katılan öğrenciler arsında yapılan çekilişte ise 3 kişiye İngiltere’ye gidiş uçak bileti hediye edildi.
HABER MERKEZİ
 
Editör: TE Bilişim