Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Tecrübe Paylaşımı programlarında bu hafta Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Arbel Bakliyat’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Arslan oldu. Bayır Diamond Otel’de gerçekleşen programa katılım yoğun oldu. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, bir birinden önemli işadamlarını Konya’da ağırladıklarını dile getirdi. Yıldırım, “Bugün; Türkiye’de ilk 500’e giren, Mersin’deki üretim tesisleri ile dünyaya açılan Arbel Bakliyat’ın kıymetli yöneticisi Hasan Arslan’ı ağırlıyoruz. Kendilerine Konya’ya teşrif edip davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyoruz. Programımıza katılan tüm davetlilere de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. 

Daha sonra söz olan Hasan Arslan da, Konya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ASKON Konya Şube yönetimine teşekkür etti. 

İŞLETMELERİN KALİTE POLİTİKALARI OLMALI

Arbel Bakliyat olarak hedeflerini sıralayan Arslan, “Biz buraya hedefler ile geldik. Koyduğumuz ilkeler ile geldik. Ulaştığımız tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetinin sürekliliğini garanti etmek ve memnuniyet oranını arttırmak, tüm çalışanlarımızın katılımını sağlayarak, tüm işleri ilk seferinde ve her seferinde tam zamanında yapmak, sürekli eğitim, gelişim, iyileştirme için çalışanlarımızın bir ekip ruhu içerisinde dürüst, hoşgörülü, saygılı ve özverili çalışma ortamının hazırlanması, gelişmiş teknolojik koşullarda, hijyenik ortamda, Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili tebliğlerine uygun üretim yapmak, bu doğrultuda gıda güvenliği ve yönetim politikası artlarını yerine getirmek, iç ve dış pazarda oluşturduğumuz 'iyi kaliteli ürün' kabulümüzün sürekliliğini sağlayacak çalışmalarda bulunmak, üretim ve ürün çeşitliliği kapasitemizi arttırmak, üretmiş olduğumuz ürünlerde ve proseslerde (mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel dış analizler ile) iyi kalitenin yanı sıra ‘Güvenli Ürün’ üretimini garanti etmek şirketimizin kalite politikasıdır” diye konuştu. 

BAKLİYAT SEKTÖRÜNDE DÜNYA LİDERİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Arslan, “Misyonumuz ise; tüketicimizi ve müşterimizi; sektörümüz, yeni ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek, gelişmelerden, olabilecek risklerden ve imkanlardan haberdar etmek,

bakliyat sektörünü ulusal ve uluslararası ölçekte temsil etmek, yeni pazarlar oluşturmak, mevcut pazarlarda pay artırmak için sektörümüzü etkin kılmak ve teşvik etmek,

uluslararası pazarda, etkin ve sürdürülebilir kalitede ürün, hizmet sunmak sektörümüzün, çağdaş yönetim anlayışıyla paylaşımcı ve katılımcı yönetime, kurumlara sahip olmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ