20 yıldır eğitimin her kademesinde emek vermiş 5 öğretmenin bir araya gelerek kurduğu Yöntem Eğitim Kurumları, Meram Yerleşkesinden sonra 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim sezonunda Selçukludaki yeni yerleşkesini hizmete açıyor. 27 bin metre kare kullanım alanına sahip yerleşkede Konya’nın en büyük okul bahçesi bulunuyor. 

‘YENİ YERLEŞKEMİZ AYNI ZAMANDA, BİR YAŞAM ALANIDIR’

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir Selçukludaki yeni yerleşkede hizmet verecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek,

“ Selçuklu Yerleşkesi’yle eğitime yine farklı bir soluk getirdik. Bizler, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, 2023 Eğitim Vizyonu’nu özümsemiş bir eğitim öğretim yapmaktayız. Amacımız, akademik başarıların yanı sıra kendini rahat ifade edebilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Selçuklu Yerleşkesi, Konya’da hiçbir özel okulda olmayan bir yöne daha sahiptir. 16 bin metre kareye sahip, yemyeşil bir okul bahçemiz bulunuyor. Burası eğitim ve öğretim alanı olmasının yanında, bir yaşam alanıdır. 2019 - 2020 eğitim-öğretim yılında hizmete başlayacak olan Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesi, anasınıfı-ilkokul-ortaokul-Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim-öğretim hayatına başlayacaktır. Yüzme havuzuyla, kapalı spor salonlarıyla, 500 kişilik konferans salonuyla, 96 farklı Tasarım Beceri Atölyesi'yle, uzay gözlem odasıyla, bale ve jimnastik salonlarıyla, açık hava sınıflarıyla ve farklı İngilizce öğrenme modeliyle Konya'nın eğitimine yön vermeye devam edeceğiz. Konyalı hemşerilerimizi Yöntem Selçuklu Yeni yerleşkemizi bekliyoruz. Misafir etmekten de mutlu oluruz” dedi.  

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim