Tedem Koleji’nin Erenköy’deki kampüsünün açılış törenine Konya Vali Yardımcısı Saim Parlak, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Tedem Koleji Kurucularından Ömer Cücük, İşadamı Kasım Yılmaz,  Tedem Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve veliler ile birlikte sendika temsilcileriyle davetliler katıldı.  Açılış törenine ilgi yoğundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okunan Kuranı Kerim tilavetinden sonra konuşan Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Konya’da 16 yıldır eğitim alanında hizmet verdiklerini belirterek, “Konya’da 16 yıl önce dershanecilikle başlamışmış olduğumuz eğitim hayatımızın son üç yılında özel okul sektöründe hizmet vermekteyiz. 50 derslikle Anasınıfı, İlkokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile Tedem Kolejinin Erenköy kampüsünün açılışını yapmanın vermiş olduğu gururu sizlerle paylaşıyoruz. Eğitim alanındaki tecrübemizi sizlerle birlikte Erenköy Kampüsünde büyütmeyi hedefliyoruz.  Sevgili öğrencilerimiz,  Türkiye’nin kaderi sizlersiniz. Ülkemiz sizlerle aydınlık bir geleceğe gidecek, yine sizlerle bilim ve medeniyette yükselecektir.  Kıymetli velilerimiz bizlere emanet ettiğiniz en kıymetli varlığınız olan öğrencilerimizi beyni hür, fikri hür, kendi kararını kendi verebilen, hiç kimseye aklını kiraya vermeyen hür bireyler olarak yetiştirmek için tüm kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak, vatanına, milletine ve ailesine faydalı bireyler yetiştireceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Geleceğimiz olan çocuklarımız bizlere emanettir.  Tedem ailesi adına duygularımızı özetlemek isterim. Heyecanlıyız. Kararlıyız ve hazırız. Bizden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Babam İşadamı Kasım Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için de sizlere teşekkür ediyorum” dedi.     

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “Güzel ve mutlu bir günde beraberiz. Bu eğitim kurumunu Konya’ya kazandırdığından dolayı Başta Teoman Yılmaz’ı, babası Kasım Yılmaz’ı ve Ömer Cücük’ü tebrik ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte tartışılan konulara baktığımızda bu eğitim kurumunun açılması geleceğimize olan güvenden dolayıdır. Teoman Yılmaz’ında bahsettiği gibi aklın kiraya verilmesinin zararını gördük. Tedem Koleji ve diğer eğitim kurumları hizmetleriyle çocuklarımızı yetiştirecektir. Şehrimize ve ülkemize bu eğitim kurumumuz hayırlı olsun” dedi.

Vali Yardımcısı Saim Parlak da, “Böylesine bir eğitim yuvasının açılışında beraberiz. Dinimizin ilk emri Oku’dur. Okumaya ve eğitime çok önem vermiştir. Sevgili öğrenciler size sesleniyorum. Derslerinize iyi çalışın, öğretmenlerinizin dediklerini yapın. Sevgili velilerimiz sizde çocuklarımızı okula teslim ettik diye çocuklarınızla ilginizi kesmeyin. Daha çok sevgiyle ilgilenin ve boş bırakmayıp, hep takip edin. Memleketimize beyni hür, fikri hür, kendi kararını kendi verebilen güzel çocuklar yetiştirecek olan bu eğitim kurumumuz hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Tedem Kolejinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra okul binası gezildi. İlginin yoğun olduğu açılışa katılanlara aşure ikram edildi.  

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim