Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı (EBA) konusunda destek sağlayacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belediye olarak öğrencilerimizin kullanacağı araç ve gereçler ile internet, TV, Bilgisayar, Tablet, Yazıcı, Mikrofon, Kulaklık temini, eğitim için araç gerek takviyesi, interneti çekmeyen mahallelerimize yapılacak anlaşma ile internet temini, temizlik, hijyen ve dezenfekte malzemesi temini ve servis konusunda destek sağlama konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Çocuklarımız için zor olan bu süreci, velilerimiz, öğretmenlerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle el ele vererek hep birlikte sorunsuz atlatacağız. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim öğretimi her şeyden daha önemli. İnşallah bu zor günleri geride bırakıp sağlıklı günlerde buluşacağız. Bu zorlu süreçte her türlü fedakarlıktan kaçınmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim camiasından geldiğini kaydeden Başkan Tutal, “Eğitimci olmak her türlü fedakarlığı göğüslemek demektir. Bir o kadar zor, bir o kadarda mutluluk vericidir. Anne ve babaların gözbebeği evlatları size emanettir. Onların geleceği ve sağlığı size emanettir. Kısacası eğitimci olmak fedakarlık ve kendinden çok öğrencilerini düşünmek demektir” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Başkanımız sağ olsun eğitim öğretim anlamında öğrencilerimizden desteğini esirgemiyor. Seydişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birçok çalışmayı birlikte hayata geçirdik. Ben Başkanımız Mehmet Tutal ve çalışma arkadaşlarını teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim