2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla eğitim desteklerine hız veren RİBAT Eğitim Vakfı,  yüzlerce öğrenciye okul çantası ve kırtasiye seti armağan etti. 

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen çok sayıda yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye okulların başlaması nedeniyle kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti.

Hazırlanan kırtasiye paketlerinin öğrencilere Aşevi’nde dağıttıklarını hatırlatan Muzaffer Büyük, şunları söyledi: "Yeni nesillerimiz, milli ve manevi değerleriyle barışık, ülkesini seven, evrensel ile yereli harmanlamış girişimci ve başarılı bireylerden oluşmak zorunda. Ülkemizin müreffeh yarınlarının mimarı değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrenci velilerinden idarecilerine, hizmetlilerden eğitime gönül vermiş hayırseverlerimize kadar herkese selam ve sevgilerimi iletirken sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Bu faaliyetteki amacımız hiçbir yavrumuzun okula giderken ihtiyacı olan eğitim malzemelerinin eksikliğini hissetmemesi ve mutlu bir şekilde okul yolunu tutmasıdır. Bu nedenle İçerisinde okul çantası, defter, kalem, silgi, kalem tıraş, kalem kutusu, boya çeşitleri vb. eğitim malzemelerinin bulunduğu, kırtasiye setleri, yardımseverlerin bağışlarıyla bu yıl da yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıldı. Hamdolsun dünyanın birçok  ülkesinde faaliyet gösteren Ribat,  yanı başındaki ihtiyaç sahiplerine de kol kanat geriyor. Bu nedenle Konyalı yavrularımızın yüzlerinin gülmesine vesile olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim