Veli toplantısına katılımın %90 üzeri olması yöneticileri sevindirdi. Özel okul ve Devlet okullarında yılda birkaç kez yapılan veli toplantılarını, bu kez Özel Yalçın Öğretim Kursları Konya’da ilk kez veli toplantısı yaparak bir ilke imza attı. Özel Yalçın Öğretim Kursları Zidankale, Yazır Ecdat ve Merkez Şubelerinde öğretim gören öğrencilerin velileri 3 ayrı şubede organize edilen veli toplantısında öğretmenlerle bir araya geldi. Toplantıya katılan velilere branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Toplantıda Yalçın Öğretim Kursları öğretmenleri, velilerle birebir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranış ve gelişimleri, veli öğrenci öğretmen ilişkileri konusunda bilgilendirmede bulundu. Velilerin tüm öğretmenlerle birebir görüşebildiği toplantı çok sayıda velinin katılımı ile gerçekleştirildi. Çok sıcak bir atmosferde gecen toplantıya ilgi oldukça yüksekti.

Toplantıya katılan öğrenci Velileri ise, “ Özel Yalçın Öğretim Kursları, Konyamızda bir ilke daha veli toplantısı yaparak imza atmışlardır. Biz veliler öğrencimiz hakkında akademik ve sosyal gelişimleri hakkında bilgiler aldık. Özel Öğretim Kurslarında veli toplantısı yapıldığını daha önce hiç görmemiştik. Bu konuda bir ilke imza atan Yalçın Öğretim Kursları yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın’a, yönetici ve öğretmenlerini tebrik ediyor ve kutluyoruz.”dediler

Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, toplantıya yoğun bir veli katılımının olduğunu belirterek öğretmen-veli buluşmalarını çok önemsediklerini dile getirdi ve sözlerine söyle devam etti “Velilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman desteklediler ve hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya ev sahipliği yaptık diyerek veli toplantılarının önemine değindi. Bu toplantılar öğretmen, öğrenci ve velilerin bir araya gelmesini sağlamaktadır. Bu beraberlik ayrıca başarının anahtarıdır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve velilerimizi teşekkür ediyorum.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim