Cumhuriyetin kuruluşunun 89. Yıl dönümü tüm Türkiye ve yurt dışındacoşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Konya’da eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Merve Meram Abdullah Aymazİlkokulu öğrencileri de cumhuriyet coşkusunu organize ettikleri programlarladoyasıya yaşadılar.Okul konferans salonunda gerçekleştirilen kutlama programınasaygı duruşu ve istiklal marşıyla başlandı. Müzik öğretmenlerinin hazırladığı1.sınıflar korosu birbirinden güzel Cumhuriyet şarkıları söyleyerek beğenitopladı.

3.sınıf öğrencilerinin şiir ve özlü sözlerlesüsledikleri kutlama programı 4. sınıf öğrencilerinin bayrak ve cumhuriyetronduyla büyük beğeni topladı.

İlkokul öğrencileri ve velilerin dekatıldığı programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Yardımcısı Seyat Polat“Cumhuriyetimizin 89. Yılını kutlamanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz.Atatürk’ün Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak sizlersiniz diye ifade ettiğinesil günümüz öğrencileri ve gençliğidir. Bundan dolayı cumhuriyetimize,milletimize ve memleketimize sahip çıkmalıyız. Vatanımızı bizlere emanet edenaziz şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor bayramınızı kutluyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim