EKİP 42 Eğitim Projesi kapsamında ‘Öğretmenlerim Yazarlar, Dostlarım Kitaplar’ etkinliği için uzak yakın demeden Konya’nın her köşesindeki okullarla buluşmalar devam ediyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, EKİP 42’nin yürütücü ekibi ve her etkinlikte farklı bir yazar, belirlenen okulu ziyaret edip, birlikte okuma gerçekleştiriyor. 

Geçtiğimiz günlerde Beyşehir Huğlu Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, EKİP 42 Yürütme Kurulu ve Eğitimci Yazar Duran Çetin katıldı. Huğlu Ortaokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle buluşarak onlarla hayatın içinden bir okuma gerçekleştirildi. Programa Beyşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Konuk, Şube Müdürü Ramazan Parlakkaya, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Huğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Harman, Huğlu Fatih İlkokulu Müdürü Musa Çetinkaya, Huğlu Makine Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Sümbül, Huğlu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri katıldı.

Okuma saati ve yazar buluşmasının ardından Fatih İlkokulu, Huğlu Makine Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi  ziyaret edildi ve tüm paydaşlarla istişarelerde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, programı düzenleyen Huğlu Ortaokulu Müdürü Ömer Candan’a, Müdür Yardımcısı İsmail Şahiner’e ve programa katılanlara teşekkür ederek, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim