Zade Vital® Genel Müdürü Beril Koparal, “Kariyer Günleri”  Kapsamında TED Konya Koleji öğrencileri ile buluştu. Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital’in ve Zade ve Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nin Müdürü Beril Koparal, TEB Koleji öğrencileri için düzenlenen “Kariyer Günleri”nde konuştu. Etkinlik kapsamında Koparal, öğrencilerle “kariyer hedefleri ve gelecek planlamaları” hakkında konuştu.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital'in ve Türkiye’nin doğal sağlık ürünleri alanındaki ilk Ar-Ge Merkezi Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi Müdürü, genetik uzmanı Beril Koparal, TEB Koleji öğrencileri ile kariyer hedefleri, gelecek planlamaları, meslek edinirken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi önemli bilgileri aktardı. Konuşmasında öncelikle kendi özgeçmişinden bahseden Beril Koparal, kendi gelişim süresince karşılaştığı zorluklardan da bahsetti.

Beril Koparal, öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu: 

• Meslek seçiminde en çok mutlu olduğunuz işe yönelin. Çünkü en başarılı işler severek yaptığınız işlerdir.

• Yeteneklerinizi dikkate alın. Yetenekleriniz hayatınızı şekillendirebilir.

• Hayatı Sevin… ÇünküSeverek yapılana her şey başarı getirir.

• Çok çalışın…Konu ne olursa olsun o konu hakkında bilgi edinmek, daha iyi hale getirebilmek için çalışmak başarının anahtarıdır.

• En önemlisi; ne yaparsanız yapın “Aşk” ile yapın

Öğrencilerin kariyer yolunda gelecekleri ile ilgili sorularını yanıtlayan Koparal, öğrencilerle interaktif keyifli bir sunum geçirdi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim