Beyşehir’de, minik öğrenciler ziyaret ettikleri resim atölyesinde ebeveynleriyle birlikte resim çalışması yaptı. Beyşehir'de faaliyet gösteren özel bir kreşte öğrenim gören öğrenciler anne ve babaları ile birlikte Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Sanat merkezindeki yeni yeteneklerin keşfedilmesine yönelik eğitim faaliyetlerinin de gerçekleştirildiği resim atölyesinde yürütülen çalışmalar hakkında ressam Nisa Akın'dan bilgiler alan öğrenciler ebeveynleri ile birlikte bir süre faaliyetlere de eşlik etti.

Öğrenciler ebeveynleri ile birlikte ressam Akın'ın desteğiyle tuvallere akrilik boya ile resim çalışması yaptı. Kreş Müdürü Ayşegül Selanik, yaptığı açıklamada, "Beyşehir'imizde bu tür kültür ve sanat çalışmaların olması ilçemizin vizyonuna da önemli kazanımlar sağlıyor. Biz eğitimciler olarak başarılı bir eğitim amaçlıyorsak, içine anne ve babayı da alan, aile katılımını hedefleyen planlamalar ve etkinlikler oluşturmak gerekiyor. Bunu her ortamda uygulayabilmek çocukların gelişimi açısından da önemlidir. Öğrencilerimize kapılarını açarak bizlere bu imkanı sunan Kültür ve Sanatevi Merkezi yöneticilerine, Belediyemize, okulumuz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim